Par miljonāru dēvētais Valdis Kalnozols meklē darbu - jebkādu

tautaruna.lv 24.novembris 2021, 17:50
 
Vladislavs Proškins/F64
Politiķis, bijušais Saeimas deputāts, uzņēmējs un par miljonāru dēvētais Valdis Kalnozols sociālajā tīklā Facebook publicējis ierakstu par darba meklējumiem.
Ierakstā Kalnozols apraksta visus arodus, ko māk.

"Esmu inženieris celtnieks, kurš strādājis par ugunsdzēsēju; ražošanas apmācības meistaru apdares darbu specialitātē; skolotāju matemātikā, fizikā; arodskolas vadītāju; veicis būvremontus; vadījis celtniecības objektus; dibinājis, organizējis, kontrolējis būvuzņēmumu darbu un citu nozaru uzņēmumus;

attīstījis nekustamos īpašumus; kontrolējis un vadījis daudznozaru uzņēmumu grupu darbību; bijis Rīgas domes deputāts, Vides komitejas priekšsēdētājs un 12. Saeimas tautas priekšstāvis.

Izaudzinājis 6 bērnus. Izveidojis un iekārtojis pats ar savām rokām vairākas mājvietas. Varu dod zināšanas jūsu bērniem, veikt un noorganizēt jūsu dzīves vietai būvdarbus un tās iekārtošanu/dizainu, palīdzēt uznēmējdarbībā , kā arī jautājumos kuri skar Latvijas politisko vidi.

Pats personiski varu jums uzmūrēt un noflīzēt ar laukakmeņiem būvkonstrukcijas," raksta Kalnozols.
Tikmēr komentāros Facebook lietotāji dalās gan ar aktuālajām vakancēm, gan kritizē Kalnozolu, ka ar tādām zināšanām un pieredzi viņš jau sen būtu varējis nooragnizēt savu brigādi.
"Ar tādu izcilu bekgraundu un nevari pats savu būvbrigādi noorganizēt, lai pašam un brigādes večiem kabatās skanošais? Te nu ir divi varianti. Likt malā fb un sākt darboties. Vai nesākt darboties, un turpināt tricināt fb. P.s. Neņem ļaunā par tiešumu."
"Cilvēks ar tādu pieredzi un zināšanām var veidot celtniecības brigādi( pāris veči ) un uz priekšu, cilvēki gaida . Nevajag muldēt, bet iet un reāli strādāt."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas