Aivis Ceriņš atklāj, cik izmaksājušas kāzas, kuras viņš ir vadījis

tautaruna.lv 23.novembris 2021, 16:30
 
Rūta Kalmuka/F64
“Ir nācies vadīt desmitiem kāzas, kuru budžets ir 5000 eiro un virs 50 000 eiro. Gan vienā, gan otrā gadījumā ir bijušas foršas kāzas,” mikroblogošanas vietnē “Twitter” atklāj TV personība Aivis Ceriņš.

Šobrīd viena no aktīvākajām diskusijām “Twitter” Latvijas auditorijā ir par kāzu budžetu. Diskusijā iesaistījās arī Aivis Ceriņš: “Ir nācies vadīt desmitiem kāzas, kuru budžets ir 5000 eiro un virs 50 000 eiro. Gan vienā, gan otrā gadījumā ir bijušas foršas kāzas. Vienās ēda marinētas karbonādītes, citās zosu konfitus Novērējums - budžets nav noteicošais. Svarīgākais, lai lustīgs noskaņojums pārim un viesiem”.

Kristaps uzskata, ka kāzu svinību izdošanos lielākoties nosaka vadītājs: “ 90% nosaka vadītājs. Nav mans mīļākais žanrs, bet vairākus desmitus kāzu esmu nospēlējis savā dzīvē. Lielākoties, aizvietojot. Esmu bijis lētos pasākumos, kur vadītājs spridzina. Un arī pilnīgi pretējos, viss dārgi, bet cer, ka vedēji izvilks, kaut izvēlēti tāpēc, ka čomi,” skaidro Kristaps.

Jānis savukārt uzskata, ka vadītājs ir tikai detonators. “Ja viesi nav kustināmi, tad vari spridzināt cik gribi. Gadījās būt kāzās, kur precējās pārstāvji no diviem tautu deju kolektīviem. Vakara vadītājs, tiešām labs un atzīts, stāvēja malā bezdarbībā, jo tie jaunieši visu darīja paši un bez apstājas,” atceras Jānis.

Twitter ļaužu pieredze par kāzu budžetu ir ļoti dažāda - 28 000 eiro, 30 000 eiro, 4300 eiro, 15 000 eiro, 1000 eiro utt. Vienam pārim kāzas izmaksājušas vien 28 latus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas