Juta Valdmane beidzot atklāti runā par jaunajām attiecībām

tautaruna.lv 24.novembris 2021, 16:13
 
Ekrānuzņēmums
Influencere un fitnesa entuziaste Juta Valdmane atklāti pastāstījusi par savām jaunajām attiecībām pēc šķiršanās no fitnesa trenera Ginta Valdmaņa.
“Esmu ļoti laimīga, jo man ir cilvēks, kādu esmu vēlējusies,” par savu jauno mīļoto Juri kanāla STV pirmā! šovā "Kad viņas satiekas" saka J.Valdmane.

Kā atklāj J. Valdmane, abi viens otru zinājuši jau sen un iepazinušies pateicoties Jutas bijušajam vīram. Taču pirmo reizi abi sazvanījušies tikai tad, kad Juta jau bijusi brīvas sievietes statusā.

Viņa atklāj, ka pirmo reizi iepazīstoties ar mīļoto, viņa sajutusi “klikšķi,” kuru nekad iepriekš ne ar vienu vīrieti nebija jutusi. Iepriekšējās attiecības attīstījušās pakāpeniski, bet ar Juri esot citādi - jau pirmajā sazvanīšanās reizē sieviete sajutusi, ka viņš ir "viņas cilvēks".

J. Valdmane ar jauno draugu iepazīstinājusi savus vecākus. Tāpat viņa pastāsta, ka Juris latviešu valodā nerunājot, jo uzaudzis ASV.

Salīdzinot pašreizējās attiecības un laulību ar G. Valdmani, Juta atklāj, ka bijušais vīrs bijis daudz karstasinīgāks strīdu ziņā, bet Juris protot viņu nomierināt.

Jau vēstīts, ka šī gada pavasarī Juta vairs neslēpa savu jauno simpātiju, kuras dēļ devusies uz ASV, Ņujorku. Viņas mīļotais ir latviešu izcelsmes amerikāņu fitnesa treneris, uzņēmējs Juris Kupris. Izdevums "The New York Times" savulaik nodēvēja Juri par pieprasītāko treneri Ņujorkā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:09

Jaunākās diskusijas