Fotogrāfs Sokolovs lūdz meitenes sūtīt savas "briesmīgākās bildes"

tautaruna.lv 22.novembris 2021, 17:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs facebook publicējis aicinājumu meitenēm, sievietēm, kurām nav tipiskais modeles izskats.
"Mani tik ļoti nepatīk, kad es dzirdu "tas Sokolovs tikai jaunas un slaidas sievietes fotogrāfē". Tā nav taisnība. Ikdienā es strādāju ar sievietēm ap 40, kurām ir vairāki bērni un kuras parasti nav apmierinātas ar savu figūru.
Kaut tiešām, gan instagramā, gan mājaslapā man ir ļoti daudz fotogrāfiju ar meitenēm, kuras izskatās, kā tikko no Victorias Secret modes skates.
Es nolēmu uztaisīt vairākas pašreklāmas fotosesijas ar "reālām" sievietēm. Tāpēc es meklēju modeles. Uzreiz pateikšu prasības, lai sievietes lieki netērētu savu laiku, rakstot vēstules.
Modele nedrīkst būt "90*60*90". Nedrīkst izskatīties kā klasiska modele. Vecums no 18 gadiem. Modelei jābūt gatavai, ka publicētajās bildēs viņa būs ar atklātu seju.
Modelei var būt nopietnie iemesli, kāpēc nepatīk savs ķermenis. Tā varētu būt arī sieviete ar īpašām vajadzībām.
Fotosesija ir bezmaksas, bet ja vēlies, man ir superprofessionāla vizāžiste, kurā varēs tev uztaisīt meikapu un frizūru pa 40€.
Ja esi gatava un gribi piedalīties manā projektā, lūdzu nosūti man dažas savas briesmīgākās bildes. Nopietni. Tādas bildes, kur tu neizskaties labi. Bildi, kur var redzēt tavu ķermeni un tavu seju. Uzraksti savu vecumu, cik tu esi gara un cik tu aptuveni sver. Un lūdzu uzraksti, vai tu vari piedalīties fotosesijā apakšveļā, vai arī kailfoto.
Palīdziet man tikt vaļā no tā muļķīgā stereotipa, par to, ka es bildēju tikai jaunas un tievas. Es gribu censties, lai pēc iespējas vairāk sievietes, kuras nejūtas komfortā ar savu ķermeni, tomēr sajūtas sievišķīgas, seksīgas un iekārojamas. Ar fotosesiju es varu to izdarīt! Paldies!" raksta totogrāfs

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas