"Viens Jūsu treniņtērps maksā tik, cik ģimenei ziemas apģērbs"; Gobzems saņem pārmetumus

tautaruna.lv 25.novembris 2021, 14:45
 
instagram.com / @aldisgobzems
Politiķis Aldis Gobzems, atpazīstamības vairošanai, aktīvi izmanto sociālos tīklus. Sociālajā vietnē “Instagram” regulāri tiek ievietoti attēli un video, kuros Gobzems redzams dažādos stilīgos apģērbos, kā arī gatavojot ēdienus no samērā ekskluzīvām sastāvdaļām.

Dzīvesveids, kuru atspoguļo A.Gobzema sociālo tīklu konti, lielākajai daļai sabiedrības ir nepieejams un tāls sapnis. Šķiet, ka tieši tādēļ, daļa politiķa sekotāju nespēj asociēt savu favorītu ar savu personīgo dzīvi un vērtībām.

Pie viena no kārtējiem ierakstiem, kuru tikai attāli iespējams asociēt ar politiku, parādījās Gobzemam neglaimojoši komentāri.

Gobzems: “ Sestdiena. Pamodos. Palasīju. Paēdu putru. Noskrēju 10km. Nomazgājos otrreiz. Biju jūrā. Uztaisiju fotosesiju darba vajadzībām. Kaut kad būs redzama. Paēdu. Tauta esot padevusies. Nu ja tā, tad tautai neko labāku par čakarēšanu nevajag, ja tik ātri padodas. Bet es neticu. Jo stipri ļaudis nepadodas. Izcīna līdz uzvarai. Vēl es domāju par Tevi. Īstenībā jau tas notiek ik dienas. Jāsaņemas un jāiet sportiskā diētā, lai var sasniegt ko jaunu. Bet nu visu nedēļu mazliet jūt, ka trūkst c un d vitamīns. Ieteikšu senu gudrību. Ja nāk virsū draņķis, 3 lielās c vitamīna tabletes trieciendevā. Nevajag baidīties, tas palīdz. Man to savulaik kāds slavens ārsts ieteica. Tagad gan viņš nedrīkst skaļi to ieteikt, tagad vienīgais līdzeklis ir kas cits. Bet arī tas pāries. Veselīgs dzīvesveids ir baigā lieta. Super sajūta ir tādā dzīvot. Un kāda bija Tava diena? Vai mani vēl atceries?”

Kāda komentētāja skarbi atbild: ” Oj, cien. Aldi! Ja vēl pavisam nesen ticēju Jūsu spēkam, tad tagad ir palicis vien čušš. Parastajam mirstīgajam nav laika garajām brokastīm; video TikTokam; rīta krosiņam 10 km. Parastais cilvēks ir tik zadolbanais pa dzīvi, ka tešas mēli pār plecu, lai pabarotu ģimeni. Cenas ir kosmosā - parastam Rīgas dzīvoklim +50% apkurei, + elektrībai + gāzei + degviela + pārtika. Skatoties uz Jūsu ikdienu ir skaidrs, ka Jums tad viss ir tāls un nav saprotams. Viens Jūsu treniņtērps maksā tik, cik ģimenei ziemas apģērbs. Lai nu mums katram būtu iespēja skriet ne tikai pa dzīvi.”

facebook.com / Ekrānuzņēmums

Interesanti, ka šis komentārs jau ticis izdzēsts un saglabājies vien ekrānuzņēmumu veidā.

Tāpat, tiek norādīts uz savulaik Gobzema pausto solījumu, strādāt COVID nodaļā;

“Labāk pastāsti,ko esi izdarījis kā covid-19 brīvprātīgais, tak solīji, ka iesiet abi ar sievu palīgā, savādāk tāda .iršana vien sanāk.”

Tam piebalso arī citi: “ Piekrītu. Tukšie vārdi. Vēl viņam nepatīk, kad rakstu taisnību... Šodien noblokēja mani Telegramā. Tāpēc, ka pasaku, ka viņš ir zaudējis vienu cīņu. Aldi Gobzem, nevajag baidīties no zaudējumiem. Jāatzīst savas kļūdas un turpināt mainīties.”

facebook.com / Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas