Mūrniece atklāj, ar kādiem apvainojumiem no vīriešiem saskaras

tautaruna.lv 27.novembris 2021, 13:43
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Uzņēmēja un bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece publiski dalījusies ar ekrānšāviņiem - komentāriem, kādus pilnīgi nepazīstami vīrieši raksta pie viņas ierakstiem Facebook izveidotajā lapā "Par mums stiprajām", komentējot tur aprakstītās personības.
Katru apvainojošo komentāru autoru Mūrniece dēvē par "vīrietīti", kas izveidojusies neveiksmīga dzīve.

"Jau pusgadu rakstu par stiprām sievietēm savā lapā Par mums stiprajām. Laba sajūta vairot prieku kādam. Laba sajūta saņemt atsauksmes un komentārus. Tā viena otru slavējam un dažreiz velkam laukā jo bedrēm. Viena otru. Jo vīriešus, lielākoties, parasti neinteresē mūsu “ņemšanās”. Un nav jau viņiem arī laika. Vīriešiem. Tiem, kas veiksmīgi, aizņemti darbā un dzīvo savas dzīves.

Tomēr… Ir taču arī tie, kam dzīves nav izdevušās un paši neveiksminieki. Tiem gan atrodas laiks apkarot tos, kas veiksmīgāki. Un ja nu vēl sieviete - “virietītis” vispār sajūtas varens, ja kādu rupjību publiski pasaka. Un ja sieviete sabiedrībā pazīstama - “vīrietītis” apsaukājas un izpelnās pašam šķietamu ievērības mirkli.
Lapā pirms dažām dienām ierakstīju par kādu ievērojamu sievieti. Visi rakstīja skaistus komentārus un vēlēja veselību. Un tad uzradās “vīrietīši”. Pielieku komentārus ar visām “varoņu” bildēm. Lai izbauda kauna mirkli," raksta Mūrniece.
Viņa aicina pacelt glāzi dzēriena par tiem normālajiem vīriešiem sieviešu dzīvēs, kurus satiek un par kuriem var nekaunēties.
Jau iepriekš rakstījām, ka Mūrniece publiski dalījusies ar vēstulēm, kādas saņem sociālajos tīklos no pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem.
Mūrniece publicējot kāda vīrieša vēstules, rakstīja, ka viss gan neaprobežojās ar viedokļa izteikšanu, bet ar apsaukāšanos un aizvainojumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:50

Jaunākās diskusijas