Gobzems parāda, ar kādiem apvainojumiem saskaras

tautaruna.lv 28.novembris 2021, 10:11
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Politiķis Aldis Gobzems vietnē Instagram parādījis, kādus komentārus viņam velta mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji.

Ne reizi vien vēstīts par to, ka Gobzems krasi mainījis savu dzīvesvedeitu, tostarp, sākot aktīvi sportot un atbrīvojoties no liekā svara.

Politiķis sociālajos tīklos bieži dalās ar saviem sportiskajiem sasniegumiem skriešanā un riteņbraukšanā, un saņem ne tikai slavas vārdus, bet arī kritiskus un nievājošus komentārus.

Instagram viņš publicējis ekrānšāviņus ar dažiem kometāriem, ar ko nākas saskarties Twitter. Lietotāji kritiski izteikušies gan par pārāk lielo Gobzema fizisko slodzi, gan trenera nekompetenci.

Kā vēstījām iepriekš, Gobzems Facebook atspēkoja "mītus", kas tiek izplatīti sociālajos tīklos par viņa veselību, un atklāja savu tievēšanas metodi.\

Gobzems atspēkoja mītu, ka viņš esot narkomāns, uzsvēra, ka tievēšanā sports ir otršķirīgs, galvenais ir ēdiens (viņš atklāj, ka kādu laiku ir badojies). Tāpat viņš uzsvēra, ka sacenšas tikai ar sevi un nereti raud.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas