Bijušais lieluzņēmējs un politiķis teju jebkāda darba meklējumos

tautaruna.lv 20.novembris 2021, 10:30
 
facebook.com / @kalnozoluvaldis
Dzīve pamatīgus līkločus, šajā laikā, met ne vienam vien mūsu valsts iedzīvotājam.

Sociālās saziņas vietnē "Facebook", ar izvērstu darba meklēšanas sludinājumu, klajā nācis Valdis Kalnozols, kurš pagātnē var lepoties gan ar liela būvniecības uzņēmuma īpašnieka statusu, gan arī ar amatu Rīgas Domē un Saeimas deputāta mandātu.

Savā sludinājumā V.Kalnozols uzskaita visas savas darba pieredzes - ugunsdzēsējs, skolotājs, būvnieks. No sludinājuma teksta nojaušams, ka tiek meklēts faktiski jebkāds algots darbs, lai gūtu pastāvīgus ienākumus.

Intersanti, ka zem šī sludinājuma tā autors pievienojis arī vairākus komentārus, kuros izsaka dažādus pārmetumus būvniecības kartelim, A.Šķēlem un dažiem bijušiem specdienestu darbiniekiem par to, ka tiek traucēta viņa dzīve.

No V.Kalnozola ieraksta:

"Meklēju darbu!

Esmu inženieris celtnieks, kurš strādājis par ugunsdzēsēju; ražošanas apmācības meistaru apdares darbu specialitātē; skolotāju matemātikā, fizikā; arodskolas vadītāju; veicis būvremontus; vadījis celtniecības objektus; dibinājis, organizējis, kontrolējis būvuzņēmumu darbu un citu nozaru uzņēmumus; attīstījis nekustamos īpašumus; kontrolējis un vadījis daudznozaru uzņēmumu grupu darbību; bijis Rīgas domes deputāts, Vides komitejas priekšsēdētājs un 12. Saeimas tautas priekšstāvis. Izaudzinājis 6 bērnus. Izveidojis un iekārtojis pats ar savām rokām vairākas mājvietas. Varu dod zināšanas jūsu bērniem, veikt un noorganizēt jūsu dzīves vietai būvdarbus un tās iekārtošanu/dizainu, palīdzēt uznēmējdarbībā , kā arī jautājumos kuri skar Latvijas politisko vidi.
Pats personiski varu jums uzmūrēt un noflīzēt ar laukakmeņiem būvkonstrukcijas..
Ir nelabvēļi, kuri cenšas iejaukties arī manā darbā - Andra Šķēles koordinēta būvkarteļa un Valmieras/VDK grupējuma atbalstošā LR drošības dienesta darbinieka Gunāra Kanda personā.."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas