Olga Kambala atklāj, ko neļaus darīt savām meitām

tautaruna.lv 20.novembris 2021, 14:45
 
instagram.com / @lukisa04
Bijušā sportista, tagad influencera Kaspara Kambalas laulātā draudzene Olga Kambala raidījumā "Slavenības bez filtra" pastāsta, ko nekad neļaus darīt savām meitām.

Olga Kambala televīzijas kanāla STV raidījumā "Slavenības bez filtra" pastāsta, ka savām meitām viņa ļaus darīt visu, ko viņas vēlās, izņemot tetovēties.

Viņa tetovējumus sievietēm absolūti neatbalsta, "vispār man riebjās sievietes ar tetovējumiem".

Uzņēmēja ir trīs bērnu māmiņa un izteikusi apgalvojumu, ka labprāt pēc diviem, pieciem gadiem vēlētos vēl bērnus un iespējamās kopīgās atvases vārds Kambalām ir izdomāts un tas ir diezgan neparasts - Kosmoss.

@1188play

Olga Kambala neiebilst pret mākslīgo skaistumu, bet tetovējumus neatbalsta. ##slavenībasbezfiltra ##olgakambala ##1188play ##tetovējumi ##skaistums

♬ original sound - 1188play

Jau vēstīts, ka Kambala un viņa sirdsdāma Olga Grinčenko-Pacijenko šī gada 13 aprīlī apprecējās. Šogad februārī Olga stāstīja "Vakara Ziņām", ka pirms iepazīšanās ar Kasparu nav zinājusi, kas ir Kambala. Bet kā garu un izskatīgu čali viņu Rīgas centrā bija ievērojusi jau no pērnās vasaras. Ievērojusi tāpēc, ka pati ir 1,80 metru gara.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas