Pavļuts atklāj detaļas par savu personisko dzīvi

tautaruna.lv 18.novembris 2021, 12:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Nesen Veselības ministrs Daniels Pavļuts un viņa sieva Elīna kļuvuši par dvīņu vecākiem. Kanāla STV pirmā! šovā "Kad viņas satiekas" ministrs atklāj, kā apvieno bērnu audzināšanu ar politiku.

D. Pavļuts atklāj, ka iepazīšanās laikā sievā viņu piesaistījis Elīnas "staltums", kas izpaudies gan stājas, gan pašcieņas ziņā. Viņš augstu vērtē sievas inteliģenci un spēju vienlaikus būt sarkastiskai un gaišai.

Lai gan abiem esot līdzīga izpratne par ģimenes dzīvi un bērnu audzināšau, abi mēdz par visu arī izrunāties.

Nesen abi kļuva par vecākiem dvīņiem un ministrs norāda, ka abu “mazie zaķēni” vecākiem ļauj arī atpūsties un kad viens raud, otrs ir mierīgs un neraud līdzi. Lai arī viņš vēlētos pagulēt nepārtraukti, piemēram, septiņas stundas no vietas, ministrs nosaka, ka būt par jauno tēti nemaz tik traki nav.

"Viņi ir dažādi. Dažādi temperamenti," par dvīņiem stāsta D. Pavļuts, norādot, ka abi mazuļi esot arī vizuāli atšķirīgi. "Var redzēt, ka tās "sugas" drusku atšķiras. [...]Puika vairāk izskatās pēc manas līnijas un meitēns izskatās ir vairāk Elīnas līnija," atklāj D. Pavļuts.

Vaicāts, vai viņam nav uzradušies kādi padomdevēji, kuriem ir savas viedoklis par dvīņu audzināšanu, politiķis priecājas, ka nav daudzi, kuri uzbāžas ar saviem uzskatiem.

D. Pavļutam un viņa sievai Elīnai abiem kopā ir seši bērni un politiķis bērnu audzināšanā vadās pēc principa, ka vecākiem nav jākļūst par bērnu izklaidētājiem. Ministra dēli no pirmās laulības šobrīd atrodas Briselē, tāpēc ikdienā ģiemene laiku pavada četratā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas