Gobzems beidzot parāda, kā izskatās viņa Covid sertifikāts

tautaruna.lv 15.novembris 2021, 12:09
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Politiķis Aldis Gobzems sociālajos tīklos publicējis savus digitālo Covid-19 sertifikātu, kas apliecina faktu par pārslimošanu ar Covid-19.
Gobzems gan savu sertifikātu sauc par "fašisma liecību".

"Man šo fašisma liecību nav jāuzrāda nevienam. Turklāt valsts to ir izdevusi, un valstij tas ir pieejams. Nevis man jāskrien uz Saeimas Administrāciju vai vēl kaut kur. Nevienam no viņiem nav tiesību kolekcionēt personas datus. Nevienam!" publicējot sertifikātu, raksta politiķis.

Vēl no rīta tika vēstīts, ka politiskā spēka "Likums un kārtība" pārstāvji Saeimā Aldis Gobzems un Karina Sprūde tomēr iesniedza parlamenta Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai savus Covid-19 drošības sertifikātus, kas apliecina vakcinēšanos vai slimības pārslimošanu.

Vēl pirms pāris stundām, kad notika Mandātu komisijas sēde, abi minētie deputāti to nebija izdarījuši, taču pirms ārkārtas Saeimas sēdes politiķi bija paguvuši informēt atbildīgo parlamenta komisiju.

Kā zināms, šodien stājas spēkā Saeimas pieņemtais likums "Par pagaidu papildus prasībām Saeimas deputātu un pašvaldību domju deputātu darbam", kas nosaka, ka nevakcinētiem vai Covid-19 nepārslimojušiem Saeimas deputātiem ir aizliegts piedalīties Saeimas, tās komisiju un parlamenta citu institūciju sēdēs.

Tāpat no šodienas var strādāt tikai vakcinēti vai Covid-19 pārslimojuši pašvaldības deputāti.

Pirms kāda laika vēstījām, ka Gobzems sociālajos medijos paziņojis, ka ir inficējies ar Covid-19.

Lai apstiprinātu to, ka viņš ir inficējies ar Covid-19, Gobzems bija ievietojis fotogrāfiju ar pozitīva testa rezultātu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas