"Lokdauna" beigas: Hosams Abu Meri vēršas pie sabiedrības

tautaruna.lv 15.novembris 2021, 11:30
 
F64
Gastroenterologs un politiķis Hosams Abu Meri sociālajā tīklā Facebook uzrunājis savus draugus, paziņas un līdzcilvēkus, komentējot tā saucamā stingrā lokdauna beigas Latvijā.
Kā raksta Hosams, lai gan pēc "lokdauna" beigām ikdiena kļūs vieglāka, nedrīkst aizmirst par piesardzību.

"Mīļie draugi!

Mūsu ikdiena kļūs nedaudz vieglāka. Tomēr šobrīd ir ļoti svarīgi joprojām būt prātīgiem un uzmanīgiem, un atbalstīt vienam otru, solidarizējoties svarīgākakajos jautājumos, - lai mums visiem priekšā daudz skaistu saullēktu!" raksta Abu Meri, publicējot skaistu saullēkta bildi.
Jau vēstīts, ka no šodienas Latvijā atcelti Covid-19 izplatības novēršanai paredzētie noteiktie īpaši stingrie ierobežojumi. Valdības lēmums pamatā paredz līdz ārkārtējās situācijas beigām nākamā gada 11.janvārī saglabāt tās prasības, kas bija noteiktas no šī gada 11. līdz 20.oktobrim, nodalot, ka visas darbības klātienē notiek "zaļajā režīmā", izņemot kritiski nepieciešamos pakalpojumus, kā arī atceļot tā saucamo mājsēdi jeb komandantstundu.
Iepriekš vēstījām, ka Abu Meri, atsaucoties uz datiem par Covid-19 pacientu mirstību Latvijā, uzrunāja cilvēkus, kas vēl nav vakcinējušies pret koronavīrusu.
Kā uzsvēra ārsts - dati pierāda, ka vakcinētie ir daudz labāk aizsargāti pret koronavīrusu nekā nevakcinētie.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:09

Jaunākās diskusijas