Cilvēki satraucas - kā Vaikule jūtas pēc trešās Covid potes?

tautaruna.lv 2.novembris 2021, 12:09
 
Žanete Terentjeva/F64
Pēc tam, kad dziedātāja Laima Vaikule sociālajos tīklos bija publicējusi video no ārstiecības iestādes, atklājot, ka ieradusies saņemt trešo vakcīnas devu, cilvēki pauda satraukumu par to, kā tad dziedātāja jūtas pēc trešās potes saņemšanas. To viņa atklāj sociālajā vietnē Instagram.

"Vēlos pateikt tiem, kas par mani uztraucas, ka man viss ir kārtībā. Es veicu trešo poti un nekas nav noticis. Tāpat kā pēc pirmās un otrās potes man sāpēja roka, vairāk nekas. Neko vairāk es nejūtu."

Vaikule arī nenoliedz, ka sociālajos tīklos saņēmusi komentārus un vēstules, ka Covid-19 vakcīnas vietā saņēmusi vitamīnu devu vai fizioloģisko šķīdumu.

"Manas dzīves kredo ir nemelot. Es jums nemeloju. Man tiešām injicēja trešo vakcīnas devu. Es nevienu nemudinu vakcinēties. Dariet to, ko uzskatiet par vajadzīgu. Bet man liekas, ka ir jāklausa valdība, ir jāklausa virusologi. Ja jums ir kāds cits padoms - labāks, ar lielāko prieku tajā ieklausīšos. Es jūs mīlu un esiet veseli!" pauda Vaikule.

Iepriekš vēstījām, ka dziedātāja Laima Vaikule vietnē Instagram publicējusi video, kurā, sēžot uz velosipēda, stāsta par Covid-19 dēļ Latvijā ieviestajiem ierobežojumiem.

"Pie mums ir komandantsunda. Tāpēc tikai velosipēdi un tikai līdz septiņiem. Vakcinējieties, draugi, vakcinējieties," pauda Vaikule.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas