Atklāj jaunas detaļas par incidentu, kurā aktieris Aleks Boldvins nošāva kolēģi

tautaruna.lv 27.oktobris 2021, 20:33
 
AP/Scanpix/Leta
Atklātībā nākušas jaunas detaļas par incidentu, kurā Aleku Boldvins filmēšanās laikā nošāva kinooperatori un ievainoja vēl vienu darbinieku, raksta "Mirror".

Santafē apgabala prokurore Mērija Karmaka - Altvisa apstiprinājusi, ka šobrīd notiek izmeklēšana par notikušo incidentā, kurā aktieris Aleks Boldvins nāvējoši ievainoja Halinu Hačinsu.

Juridiskie dokumenti liecina, ka 63 gadus vecais aktieris filmēšanas mēģinājumā Santafē, Ņūmeksikas šatā izvilcis ieroci un pavērsis to pret kameru.

Pēc viņa šāviena traģiski bojā gāja operatore Halina Hačinsa, bet režisors Džoels Souza guva ievainojumus.

Džoela Souza un operatora Reida Rasela liecībās norādīts, ka Alekam paziņots, ka viņam iedots nepielādēts rekvizīts, ko aktierim pasniedzis režisora pirmais palīgs Deivids Holss.

Prokurore nenoliedz, ka var tikt izvirzītas apsūdzības krimināllietā. Viņa paziņojumā "New York Times" norādījusi, ka Boldvinam nodotais ierocis nav bijis rekvizīts, bet gan "legāls" un "antīkajam periodam piemērots ierocis".

Jau vēstīts, ka kinovesterna "Rust" uzņemšanas laikā tika sašauti divi cilvēki - 42 gadus vecā operatore Halina Hačinsa un 48 gadus vecais režisors Džoels Souza.

Policija pavēstīja, ka vesterna filmēšanas laikā par rekvizītu izmantots šaujamierocis, no kura tika izšauts. Šāvējs bijis Boldvins.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:12

Jaunākās diskusijas