Ne tikai vēzis, bet arī Covid-19; Ķuzis par veselības likstām

tautaruna.lv 2.novembris 2021, 17:30
 
Oksana Džadana/F64
Ints Ķuzis, bijušais ilggadējais Valsts policijas priekšnieks, Jura Vaidakova materiālā "Ints Ķuzis: "Ir jātic sev!"" izdevumā "Kas Jauns" stāsta, ka pēc otrās operācijas (cīnoties ar vēzi) saslima ar Covid-19.

Veselības problēmas Ķuzim sākās ar žultspušļa iekaisumu, kas sācis iedragāt aknas. Tika veikta operācija, kuras laikā atklāts, ka viņam ir audzējs un diagnoze - aizkuņģa dziedera vēzis trešajā stadijā.

Taču iekaisums un audzējs nebija vienīgais trieciens Ķuža veselībai - pēc otrās operācijas viņš sasirga ar Covid-19.

Viņš atceras, ka toreiz vēl vakcīnu nebija. Visticamāk, inficējās no sanitāres, jo palātā bija viens.

"Protams, ārsti bija šokā, protams, arī es biju šokā. Es pamtīgi nobijos. Man bija ļoti, ļoti bail. Jo, zinot mana organisma stāvokli, pastāvēja varbūtība ar smagu saslimšanu pat ar traģiskām sekām," atceras Ķuzis.

Paldies Dievam, viņš viegli tika sveikā cauri.

Jau vēstījām par Ķuža veselības likstām.

“Iespējams, jums dzīvot atlicis vien pāris mēnešus.” Tādu slēdzienu pērn septembrī no ārstiem izdzirdēja Ints Ķuzis - bijušais ilggadējais Valsts policijas priekšnieks, vēstīts LTV raidījumā "Dzīvei nav melnraksta".

Viņš nesen bija kļuvis par Rīgas domes deputātu, taču darba vietā bija jādodas uz slimnīcu - iekaisis žultspūslis un nācās veikt 2 sarežģītas operācijas. To laikā viņam atklāja aizkuņģa dziedzera audzēju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:48

Jaunākās diskusijas