Kāpēc Aivis Ceriņš ar interesi gaida Šlesera atgriešanos?

tautaruna.lv 26.oktobris 2021, 16:10
 
Oksana Džadana/F64
TV personība Aivis Ceriņš mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar kāda drauga pieredzi, kam nav piešķirts Covid-19 pārslimošanas sertifikāts pēc slimošanas ārzemēs.

A. Ceriņš soctīklos savu interesi pamatojis ar kāda drauga pieredzi, kuram pēc Covid-19 pārslimošanas Nīderlandē tāds Latvijā nav piešķirts.

"Pirms dažiem mēnešiem labam draugam (jūrnieks), kurš Nīderlandes ostā izslimoja, @VMNVD tādu nepiešķīra, lai gan bija apliecinošie dokumenti," pastāsta A. Ceriņš

Vēlāk viņš paskaidro, ka draugam bijuši testi no Nīderlandes laboratorijas, bet tas nebijis pietiekoši, lai pierādītu izslumošanas faktu

"Ar to, ka Facebook paziņo no Dubaijas - man ir kovids arī varētu būt par īsu," spriež TV personība. "Drauga gadījumā pat ES esošas valsts laboratorijas dati netika ņemti vērā."

"Ir tikai loģiski, ka konkrētais cilvēks, tad saņem Nīderlandē taisītu ES digitālo sertifikātu!" - uzskata viens no komentētājiem pie ieraksta.

Jau vēstīts, ka politiķis, partijas "Latvija pirmajā vietā" dibinātājs Ainārs Šlesers sociālajā medijā "Facebook" paziņojis, ka ir inficējies ar Covid-19.

"22.oktobra rītā es sajutu nelielas galvassāpes, bija arī paaugstināta ķermeņa temperatūra 37,5. Nolēmu veikt Covid testu. Tests izrādījās POZITĪVS," rakstīja politiķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:13

Jaunākās diskusijas