Kaimiņš: Gobzems ir ļauns un, iespējams, mentāli slims

tautaruna.lv 26.oktobris 2021, 9:20
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Politiķis Artuss Kaimiņš veltījis skarbus vārdus politiķim Aldim Gobzemam, saucot viņu par ļaunu un, iespējams, mentāli slimu cilvēku.

Kaimiņš mikroblogošanas vietnē Twitter publicēja video, ko filmējis Gobzems šī gada augustā.

"Šis cilvēks ir ļauns un, iespējams, mentāli slims. Te ir Boiling point. Šis pilsonis, domāju, pēc pirmo nomirušo - Talsu traģēdijā - arī pārslēdzās - Pārējos vairs nemana (maxima)..Daudzi masu slpekavas to ir teikuši savās cietuma intervijās. Tur zvaigznes&balsis ir galvu iekarojušas," raksta Kaimiņš.

Uz kāda komentētāja jautājumu, ko ar šādām personām darīt, Kaimiņš saka, ka jārīkojas Valsts Drošības dienestam un ne tikai attiecībā uz Aldi Gobzemu, bet arī politiķi Aināru Šleseru.

"Valsts Drošības dienests, par šo jums maksā algu. Te ir, ko darīt, korelācijā ar šodienu. Šis bija augustā.. eiro sodi nav līdzeklis, ja ir sponsori, kas apdraud valsts drošību. Šlesers ar atzinīgiem postiem fb par Kremļa saimnieku ir tas pats, kas šis indivīds."

Tikmēr citos komentāros cilvēki gan piekrīt Kaimiņa teiktajam, sakot, ka "šo cilvēku jāliek cietumā vai psihenē", gan atgādina, ka vēl pirms kāda laika Gobzems un Kaimiņš bija kolēģi politiskajā arēnā.

Jāatgādina, ka jau iepriekš Kaimiņš komentējis gan Gobzema, gan Šlesera politiskās aktivitātes.

Tā, piemēram, vēstījām, ka Kaimiņš mudina Aināru Šleseru un Aldi Gobzemu savu savstarpējo komunikāciju publiskot facebook, bet labāk sazvanīties.

"Klau, Šleser un Gobzem. Varbūt jūs varat vienkārši sazvanīties, kā līdz šim savā starpā, nevis te fb rakstīt viens otram mīlestības vēstules, kā jūs katrs mīlat tautu kopā un atsevišķi," savā facebook kontā rakstīja Artuss Kaimiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:25

Jaunākās diskusijas