Filmas uzņemšanas laikā no šāviena mirusi sieviete

tautaruna.lv 23.oktobris 2021, 20:15
 
Scanpicx
Holivudas zvaigznes Aleka Boldvina filmas uzņemšanas laikā Ņūmeksikas štatā sašauta sieviete, kas no ievainojumiem mirusi, ceturtdien paziņoja policija.

Policija pavēstīja, ka 19.gadsimta vesterna filmēšanas laikā par rekvizītu izmantots šaujamierocis, no kura tika izšauts. Šāvējs bijis Boldvins.

Boldvina preses pārstāvis norāda, ka notikušais bijis negadījums, kurā no rekvizīta šauts ar tukšām patronām.

Sieviete, kura tika sašauta un pēc gūtajām traumām, slimnīcā mirusi, ta bija Halīna Hačinsa (42), kura strādāja par operatori. Traumas guvis arī vīrietis, filmas režisors Džoels Souza (48).

Pašlaik nekādas apsūdzības nav izvirzītas. Policijas detektīvi izmeklē incidentu un izvaicā lieciniekus.

Santafe šerifs paziņoja, ka Hačinsa un Souza “tika sašauti, kad Aleks Boldvins izšāva no rekvizīta”.

“Detektīvi izvaicāja Boldvinu,” pavēstīja Santafe šerifa preses pārstāvis Huans Rioss. “Viņš sniedza paskaidrojumus un atbildēja uz viņu jautājumiem. Viņš ieradās brīvprātīgi un pēc izvaicāšanas pameta ēku. Apsūdzības nav izvirzītas un neviens nav aizturēts.”

63 gadus vecais Boldvins ir viens no producentiem un aktieriem šajā filmā. Viņš tajā tēlo cilvēku ārpus likuma Hārlendu Rastu, kura mazdēls ir notiesāts par slepkavību un kurš sāk bēguļot kopā ar mazdēlu, kuram piespriests nāvessods pakarot.

Saskaņā ar sievietes pašas publicēto informāciju, Hačinsas kundze bija no Ukrainas un uzauga padomju militārajā bāzē aiz polārā loka. Studēja žurnālistiku Kijevā un filmu režiju Losandželosā. Žurnāls "American Cinematographer" 2019. gadā viņu atzina par "uzlecošo zvaigzni".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas