Žurnāliste necienīgi izturas pret aizgājēju; cilvēki neizpratnē par cinismu

tautaruna.lv 21.oktobris 2021, 15:30
 
Vladislavs Proškins / F64
Ziņa par CVK komisijas priekšsēdētāja Arņa Cimdara nāvi pēc inficēšanas ar Covid-19 parādījās vakardienas vakarā. Daudzi veltījuši atvadu vārdus, tai skaitā kāda žurnāliste, kura mikroblogošanas vietnē "Twitter" saņēmusi nosodījumu par necienīgu izturēšanos pret aizgājēju.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter", pēc ziņas par, CVK komisijas priekšsēdētāja, partijas "Latvija pirmajā vietā" viena no dibinātājiem un ģenerālsekretāra, Arņa Cimdara nāves, daudzi veltīja atvadu vārdus. Cimdars bijis profesionālis un kompetents amatvīrs, liels zaudējums valstij.

Atvadu vārdus izteica arī kāda zināma žurnāliste. "Miris viens no Šlesera un Toča cīņubiedriem cīņā pret c19 ierobežojumiem." Ieraksts izpelnījies citu "Twitter" lietotāju neizpratni un nosodījumu.

"Tas ir pretīgi: savus politiskos rēķinus kārtot ar tikko mirušu cilvēku."

"Pretīgs cinisms, pat izteikts prieks par cilvēka nāvi. Lai nu kā, bet šis gudrajai žurnālistei būtu jāsaprot, ka ir lietas, par kurām šādi nerunā, neatkarīgi vai cilvēks miris no kovid, šmovid vai kā cita…. Cieņa vēl eksistē…"

''Nav īpaši gudri ierēkt un ņirgāties par mirušu cilvēku, bet tāds jau mums tas "pētnieciskās" žurnālistikas līmenis.. skumji."

"Tikai nožēlojama būtne var rakstīt par mirušu cilvēku tādā kontekstā, pat neizsakot līdzjūtību. Varas izdrāztā, kas izvēlas sev izdevīgāko fronti, kā noklīdusi kuce. Tu esi sabiedrības pabira, kura nesasniegs savu virsotni, jo kritīsi pie pirmās iespējas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:27

Jaunākās diskusijas