Popuārais latviešu reperis ansis paziņo par šķiršanos no sievas

tautaruna.lv 21.oktobris 2021, 17:11
 
Oksana Džadana/F64
Latviešu reperis ansis jeb Ansis Kolmanis mikroblogošanas vietnē Twitter atklājis, ka šķiras ar savu sievu Līvu Kolmani.

Reperis ievietojis ziņu, kurā atklāj, ka pāra attiecības ietekmējusi pandēmija un abi secinājuši, ka "lokdaunu" neizturēs.

“Mēs ar Līvu izdomājām, ka vairs nebūsim vīrs ansis un sieva Līva. Ceram uz iespējami maz ķekša reakcijām un iespējami lielu saprati par to, ka mums vēl kādas pāris nedēļas vajadzēs laiku divatā, lai šo visu kārtīgi sakārtotu, un gribam, lai zināt, ka tikpat prātīgi un apdomīgi, kā mēs šos septiņus gadus močījām kopā, tikpat piesardzīgi un nosvērti esam nonākuši pie šī slēdziena, un abi, protams, neesam sen bijuši tik bēdīgi par kaut ko, bet, šķiet, vairāk pat jūtamies ļoti atviegloti,” raksta ansis.

Abi pēc septiņu gadu kopdzīves pie šāda lēmuma nonākuši kopā un abi par šo lēmumu izjūtot gan bēdas, gan atvieglojumu, pausts paziņojumā.

Reperis piemin, ka turpinās sadarboties ar Līvu darba lietās.

ansis ir Latvijas hiphopa mūziķis, bītkmeikeris un mūzikas producents. Par albumu "Liela māksla" saņēmis nozīmīgāko Zelta mikrofons 2021. gada balvu kategorijā labākais albums, kā arī tas atzīts par Latvijas Mūzikas ierakstu gada labāko hiphop mūzikas albumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:09

Jaunākās diskusijas