Boriss Moisejevs jau otro gadu cenšas nokļūt Latvijā, bet nevar

tautaruna.lv 22.oktobris 2021, 15:47
 
Tass/Scanpix/LETA
Otro gadu pēc kārtas insultu pārdzīvojušais Krievijas dziedātājs Boriss Moisejevs mēģina atbraukt uz Latviju, kur viņam ir nekustamais īpašums. Diemžēl šie plāni nevar piepildīties pandēmijas dēļ.

Borisa Moisejeva direktors Sergejs Gorohs intervijā portālam Moskva 24 aicināja medijus neizplatīt baumas par mākslinieka dzīvi un veselību. Daudz tika vēstīts par to, ka Borisa veselības stāvoklis pasliktinās, ka viņš izpārdod savus īpašumu un viņam klājas grūti.

Patiesībā, pēc direktora teiktā, Moisejeva veselības stāvoklis nav mainījies. Viņš ir pie pilnas apziņas, bet viņam ir grūti runāt. Tomēr mākslinieku ļoti aizkustina atbalsts, ko viņam sniedz fani un draugi. Tā Alla Pugačova regulāri zvana savam draugam un pat cenšas viņam finansiāli palīdzēt, bet Boriss Mihailovičs nekad neņem no viņas naudu. Pats mākslinieks saka, ka viņam nav īpašu izdevumu, izņemot istabeni un ēdienu.

Borisa Moisejeva vienīgā vēlme joprojām ir aizbraukt no Krievijas. Viņš burtiski lūdz tuviniekus aizvest viņu uz Jūrmalu, kur dziedātājam ir dzīvoklis. Bet koronavīrusa pandidēmijas dēļ to nebija iespējams izdarīt ne pagājušajā gadā, ne šogad. Moisejevs cer, ka nākamgad viņš tomēr nokļūs Latvijā.

"Es nedomāju, ka nākotnē ir īpaši plāni. Dod Dievs, ka ar veselību viss ir kārtībā - tas ir galvenais. Viņš uztraucas, ka otro gadu nevar nokļūt Jūrmalā uz savām mājām. Nākamgad viņš tur noteikti dosies, ” - apliecināja Gorohs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas