Harija Potera zvaigznes dzīvību izglābusi slavenā grāmatu sērija; kas notika?

tautaruna.lv 23.oktobris 2021, 17:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Harija Potera filmu zvaigzne Luna jeb īstajā vārdā Evanna Linča atklājusi, ka bērnībā cīnījusies ar nopietnu problēmu - ēšanas traucējumiem, ziņo "Daily Mail".

Ar ēšanas traucējumiem aktrise pirmo reizi saskārās 11 gadu vecumā. Aktrise jau iepriekš ir atzinusi, ka ir cīnījusies ar anoreksiju un tās izraisītajām sekām, kā rezultātā ir pat nonākusi slimnīcā. Lai arī Evanna atzīst, ka ir uzvarējusi savus ēšanas traucējumus, viņa skaidro, ka "dziedināšanas" process vēl joprojām turpinās.

"Man vairs nav ēšanas traucējumi. Jau vairākus gadus es ēdu, kā normāls, veselīgs cilvēks, ievērojot sabalansētu uzturu," minēja aktrise.

Izrādās, ka ļoti liels nopelns tam, ka aktrisei izdevās uzveikt savus ēšanas traucējums, ir saistīts ar Hariju Poteru. Tieši Džoannas Roulingas sarakstītās grāmatas palīdzēja Evannai mazotnē stāties pretī anoreksijai.

"Ikviens, kam ir bijuši ēšanas traucējumi, zina, ka tas pilnībā pārņem jūsu dzīvi, un vienīgā lieta, kas varēja novērst manu uzmanību, bija Harija Potera grāmatas," skaidroja Evanna. Viņa atzina, ka tieši grāmatu sēriju lasīšana viņai palīdzēja cīņā ar ēšanas traucējumiem. Grāmatas viņa esot lasījusi brīdi, kad atradās slimnīcā, pateicoties ēšanas traucējumu izraisītajām problēmām.

Pēc grāmatu izlasīšanas viņa uzrakstīja tās autorei un viņas esot kļuvušas par vēstuļu draudzenēm, atzina aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:48

Jaunākās diskusijas