FOTO: Paula Freimane parāda maģiskāko mirkli sava ceļojuma laikā

tautaruna.lv 24.oktobris 2021, 17:30
 
Ekrānuzņēmums
Fitnesa entuziaste un recepšu grāmatu autore Paula Freimane nesen bija devusies četru mēnešu ilgā ceļojumā.

Sociālajā vietnē Instagram viņa dalījusies ar burvīgu attēlu no Francijas un atzīst, ka tur piedzīvojusi vienu no maģiskākajiem brīžiem ne tikai ceļojuma laikā, bet arī dzīvē.

"Pirmās emocijas piebraucot pie lavandu lauka uz izkāpjot no mašīnas bija smarža!

Siltais vasaras vējš, kas pūta galvu reibinošo lavandu aromātu. Tūkstošiem bitītes, kas čakli strādāja lavandu ziedos. Īsta pasaka.

Bildē redzamie mirdzumi saules gaismā ir bitītes, par laimi viņām darāmo darbu bija daudz un par mani nelikās ne ziņas (nesadzēla)," par piedzīvoto un attēla tapšanas gaitu stāsta P. Freimane.

Jau vēstīts, ka P. Freimane kopā ar savu draugu Arvi Mazurovu devās ceļojumā vasaras sākumā 3.jūnijā un viesojās tādās valstīs, kā Itālija, Spānija, Portugāle. Latvijā pāris atgriezās 3.oktobrī.

Paula stāsta par sajūtām par pavadīto laiku ceļojumā: “Tie nav tikai četri mēneši. Mēs četru mēnešu laika bijām daudzās valstīs, tik daudz ko redzējām un darījām. Man liekas, es šonakt aiziešu gulēt savā gultā un no rīta piecelšos ar sajūtu, it kā tas viss bija sapnis. Bet viens ir skaidrs - es atgriezīšos pilnībā cits cilvēks. ”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas