Iesalnieks: padomju laikos iebraukušie kolonisti nevīžo vakcinēties un pārslogo slimnīcas

tautaruna.lv 19.oktobris 2021, 16:25
 
saeima.lv
Saeimas deputāts un Nacionālās apvienības valdes loceklis Jānis Iesalnieks paudis asu viedokli mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Deputāts savā ''Twitter" konta ierakstā paudis viedokli, kas neatstāj vienaldzīgu.

"Latviešu bērni tagad nevarēs mācīties un sportot tāpēc, ka padomju laikos iebraukušie kolonisti nevīžo vakcinēties un tagad pārslogo slimnīcas. Tieši tik netaisnīgi, " raksta Iesalnieks.

Ieraksts atsaucās uz citu Iesalnieka rakstitu "tvītu" dienu iepriekš:

"Stradiņos 4 no 5 Covid-19 pacientiem ir krievvalodīgie. Kremlinu dezinformācijas kampaņa būs atspēlējusies viņu tautiešiem."

Zem šī ieraksta ir vairāki desmiti komentāru arī ar pretēju viedokli.

"Vai Jūsos ir cilvēcības paliekas un saprāta robežas? Jūsu partijas dēļ šos cilvēkus nevarēja vismaz censties uzrunāt viņu valodā, glābjot dzīvības (un slimnīcas). Jūsu partijas un pārējo konformisma dēļ norāva obligāto vakcinēšanos no 1.09. Klusēšana dažreiz tiešām ir zelts."

"Pirms gada jūsu pārstāvētais politiskais spēks iestājas pret informācijas par Covid-19 izplatīšanu krievu valodā, rūpējoties par valsts valodas statusu. Tagad ir šis teksts. Vai neredzat arī daļu savas vainas?"

"Interesanti, vai vienas vārdā nenosauktas koalīcijas partijas deputātu svinīgā nostāšanās pozā nemaz ne tik sen, bet augustā pret obligātās vakcinēšanās noteikšanu kritiskajās nozarēs bija gudri plānota priekšspēle šim?"

"es gan domāju, ka tur vairāk pie vainas ir glupie latviešu deputāti, kuru darbības nelien nekādos rāmjos un kuri nespēj cilvēkus pārliecināt vakcinēties, kā arī noveduši medicīnas sistēmu līdz šodienas stāvoklim. kas ar tiem 80 miljoniem par 120 gultām? ir skaidrojums?"

"Jums ir pilnīga taisnība. Bet tieši Jūsu politiskais spēks šo Latvijas pilsoņu daļu ir attālinājusi no jebkādas uzticības latviskajai valdībai un paldies Dievam, ka ir tāds @nilsusakovs kurš man nenormāli riebjas taču viņam tic un viņš sobrid uzrunā krievvalodīgos !"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas