Kellija Osborna jau septīto reizi nonākusi rehabilitācijas klīnikā

tautaruna.lv 23.oktobris 2021, 14:10
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Mūziķa Ozija Osborna meita Kellija Osborna iestājusies rehabilitācijas klīnikā, lai saņemtu palīdzību, pēc tam, kad pandēmijas laikā saasinājušās viņas atkarības problēmas, ziņo "Daily Mail".

36 gadus vecā Kellija jau iepriekš ir cīnījusies ar dažādām atkarībām. Izrādās šis ir jau septītais rehabilitācijas klīnikas apmeklējums, vēsta "Toronto sun".

Realitātes šovu zvaigzne ar atkarībām cīnās jau kopš mazotnes.

Medijiem Kellija atklāja, ka jau kopš 13 gadu vecuma cīnās ar atkarību no opioīdiem. Šāda atkarība radās laikā, kad viņai tika veikta mandeļu operācija, pēc kuras tika izrakstīts spēcīgs pretsāpju medikaments - vikodīns. Kellija atzina, ka ilgstoša atkarība viņai radās pēc tam, kad ģimenē vienlaicīgi tika piedzīvoti dažādi grūti brīži.

Kellijai ir problēmas ne tikai ar psihotropo vielu lietošanu, bet arī alkoholu.

Pandēmijas laikā Kellija šī problēma saasinājās, tāpēc viņa nolēma vērsties pēc palīdzības.

"Es biju viena, sēdēju pie baseina un gaidīju, kad kāds atnāks uz tikšanos. Redzēju, kā sieviete un viņas vīrs dzēra šampanieti. Tas izskatījās tik jauki, es nodomāju, ka arī tā varu. Nākamajā dienā es dzēru jau divas glāzes. Aiznākamajā tā jau bija pudele," atklāja Kellija.

Viņa minēja, ka tas viss sākās ar vienu šamapnieša glāzi, bet beidzās ar trīs pudelēm un 24 vieglajiem alkholiskajiem dzērieniem "White Claws".

"Es esmu atkarīga. Es domāju, ka varu izdzert vienu dzērienu, kā normāls cilvēks, bet izrādās, ka nevaru, es nekad nebūšu normāla," atklāti par savu atkarību runā Kellija.

Viņa atzīst, ka šobrīd dara visu, lai atkal dzīve atgrieztos normālas sliedēs. "Es nelepojos, bet es esmu atpakaļ uz pareizā ceļa."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas