Ķengaraga iedzīvotājus izbrīna ieraudzītais pagalmā; policija skaidro notikušo

tautaruna.lv 19.oktobris 2021, 21:51
 
F64
Naktī uz pirmdienu Maskavas ielas galā dzīvojošo ikdienu pabojājusi kāda iereibusi autobraucēja, kura, bēgot no policijas, taranējusi ielas malā novietotās automašīnas, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pirmdienas rītā to nama iemītnieku sejās, kuri naktī saldi gulēja un no rīta nebija pārbaudījuši pēdējās ziņas sociālajos tīklos, nākot ārā pa kāpņutelpas durvīm, bija manāms izbrīns. Mājiniekus sagaidīja vēl neredzēta aina, vairākas šķērsām zālienā stāvošas sadragātas automašīnas, spēkratu lauskas un sasisti stikli. Gados vecāko paaudzi, kas gādā par labiekārtošanu nama pagalmā, visvairāk satrauca nu jau iznīcinātie gadiem ilgi koptie apstādījumi.

Kas tad īsti atgadījās aizvadītājā naktī - skaidrību ievieš likumsargi. Atklājas, ka par atstāto postažu pie 305. mājas parūpējās četru cilvēku kompānija, kas izdomāja mukt no ceļu policijas ekipāžas.

Pirmais ”Mercedes” ceļā patrāpījās ”Toyota”, tālāk aizķerts mikroautobuss. Brīdī, kad ceļu policijas ekipāža izgriezās uz 305. nama pagalmu, bēdzējs jau iebrauca ”Suzuki” un ”Škoda” spēkratos, bet mirklī vēlāk turpināja braukšanu un līdzīgi ietriecās ”Ford” un ”Audi” automašīnās.

Cietušo auto īpašnieki jau drīzumā varēs saņemt finansiālu atlīdzību par sabojātajiem spēkratiem, bet izmaksātās summas apdrošinātāji vēlāk piedzīs no vainīgās ”Mercedes” braucējas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas