Slavena rakstniece cieš negadījumā; ārsti liedz viņai palīdzību vairākas stundas

tautaruna.lv 23.oktobris 2021, 21:30
 
AP/Scanpix
Lielbritānijas rakstniece, pavāre Mērija Berija piedzīvoja nepatīkamu kritienu, kā rezultātā salauza gurnu. Tika izsaukti mediķi, bet viņi kavējās un lika slavenajai rakstniecei mocīties sāpēs vairākas stundas.

"Daily Express" ziņo, ka 86 gadus vecā pavāre, darot dārza darbus krita, kā rezultātā nopietni cieta.

"Pirms pāris gadiem man bija ceļa operācija un es domāju, ak, nē, es esmu traumējusi celi," savas tā brīža sajūtas komentēja Mērija. Pēc kritiena viņa pamanīja, ka viena no kājām bija nedabiskā stāvoklī, "izgriezusies".

Mērijas zonts izsauca mediķus. Jau sazvanot dispičeri viņa atzina, ka medicīnisko palīdzību nāksies gaidīt ilgāku laiku, jo bija svētdienas pēcpusdiena.

"Mēs gaidījām trīsarpus stundas," sacīja pavāre.

Kā izrādījās Mērija bija guvusi tiešām nopietnu traumu. Nonākot slimnīcā mediķi uzreiz konstatēja, ka ir nepieciešams veikt steidzamu operāciju, jo viena no viņas kājām bija "izgriezusies". Mērija slimnīcā kopumā aizvadīja 10 dienas.

Mērija Berija ir vairāku populāru kulinārijas grāmatu autore, pavāre, televīzijas raidījumu vadītaja. Viņa ir sarakstījusi vairāk nekā 75 pavārgrāmatas. Viena no vislabāk pārdotajām Mērijas grāmatām bija 2009. gadā sarakstītā "Baking Bible".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas