Maija Armaņeva cīnās ar smagām Covid-19 sekām

tautaruna.lv 18.oktobris 2021, 11:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Latvijas Influenceru asociācijas vadītāja un blogere Maija Armaņeva vietnē Instagram pastāstīja par savu pieredzi, inficējoties ar Covid-19.

Kā raksta Maija, viņa ir atgriezusies pēc slimības, taču jūtas kā "izspiests citrons".

"Un tā, es esmu atpakaļ! Lai gan es ļoti gribētu turpināt frāzi par atgriešanos ar tādu turpinājumu kā: ar jauniem spēkiem, atpūtusies un enerģijas pilna, bet tā vietā es atgriezos kā izspiests citrons, ar uz pusi mazāk matu uz galvas, bet ar godīgi nopelnītu multi-pass (kurš noskatījās filmu "5. elements", viņš sapratīs).

Tagad manos turpmāko mēnešu plānos nodarboties tikai ar sevi mīļoto un domāt tikai par sevi! Laikam pienāca brīdis, kad man kļuva skaidrs, ka nav iespējams bezgalīgi strādāt paralēli daudzos projektos un domāt tikai par citiem. Ir pienācis laiks iemācīties ņemt, nevis tikai dot," pārdomās dalās Maija.

Viņa vēlreiz uzsver, ka matu izkrišana ir biedējoša un nezina, ko tagad darīt - vai kaut ko durt vai izmēģināt kādas terapijas.

Jāatgādina, ka pērn Aramaņeva tika ierauta skandālā, proti, viņa bija kļuvusi par Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) kampaņas “Uzticies pārbaudot!” vēstnesi. Soctīklu lietotāji pauda nepamierinātību ar šādu lēmumu, proti, sākās aktīva diskusija, kurā bija pausts aicinājums atsaukt Maiju no kampaņas vēstneses lomas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas