Baiba Sipeniece-Gavare velta skarbu kritiku dziedātājai Jolantai Gulbei - Paškevičai

tautaruna.lv 15.oktobris 2021, 10:51
 
Kaspars Krafts/F64
Radio un TV raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece - Gavare sociālajā vietnē "Facebook" veltījusi ierakstu dziedātāja Jolantai Gulbei - Paškevičai.

Baiba Sipeniece - Gavare salīdzinājusi dziedātājas ar Augusta Kirhenšteina izdarīto 1940. gadā:

"Jolanta G Pashkevich !

Šis vīrs ir Augusts Kirhenšteins,kurš 1940.gada 30.jūlijā Latvijas tautas vārdā brauca uz Kremli "lūgt" Latvijas Republiku iekļaut Padomju Savienībā .

No diezgan drošiem avotiem zinu,ka visa Latvijas tauta nebija viņam devusi tādas pilnvaras.

Tavs šodienas paziņojums"Latvijas tautas" vārdā man stipri atgādina šo situāciju."

Jolanta Gulbe-Paškeviča, kura, kā zināms, ir Aināra Šlesera jaunizveidotās partijas biedre. Partija "Latvijas tautas vārdā" izvirzīja ultimātu Valsts prezidentam par atkāpšanos no amata, ja netiks izpildītas izteiktās prasības. Ar šo ultimātu sociālajos tīklos dalījusies arī dziedātāja.

Dziedātāja pie Baibas Sipenieces-Gavares ieraksta ir pievienojusi komentāru, kurā pateicas par viņas "uzmanību": "Paldies Baiba, ka izrādi man tādu uzmanību! Novērtēju Tavus centienus!"

Jau ziņots, ka 18.septembrī Šlesers izsludināja pasākumu par brīvprātīgu vakcināciju 11.novembra krastmalā. Tajā bija sapulcējušies vairāk nekā 1000 cilvēku, un policija konstatēja vairākus epidemioloģiskās drošības un sabiedriskās kārtības pārkāpumus.

6. oktobrī rīkota vēl viena protesta akcija, kurā pie Brīvības pieminekļa pulcējās vairāk nekā 500 dažāda vecuma iedzīvotāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas