Internetā tirgo īpašumu, kurā nogalināja Rebenoku; cena 4 reizes pārsniedz kadastrālo vērtību

tautaruna.lv 14.oktobris 2021, 19:30
 
Ekrānšāviņš no Latviaestate
Internetā atrodami trīs sludinājumi, kuros tiek vai ticis tirgots īpašums, kurā kādreiz mita un kurā tika noslepkavots advokāts Pāvels Rebenoks. Divi no sludinājumiem nav aktīvi, viens - aktīvs.

Sludinājums "latviaestate.com" vietnē vēsta, ka par 425 000 eiro iespējams iegādāties jaunu, mūsdienīgu privātmāja kuplas ģimenes vajadzībām Langstiņos pāris minūšu gājienā no ezera. "Māja ar augstiem griestiem un plašām telpām, pārdomātu plānojumu. Padomāts par iebūvējamām mēbelēm, skapjiem, kas dod plašuma sajūtu. Kopēja Mājas platība ar garāžu - 308 kv. m. Zemes platība 1630kv. m. Mājā kopā ir 6 istabas, no tām pirmajā stāvā viesistaba ar kamīnu, blakus virtuve ar ēdamzonu, pirmā stāva otrajā spārnā atpūtas telpa ar saunu un dušu, sanmezgls, vējtveris ar iebūvētu skapi. Otrajā stāvā kabinets, kā arī trīs plašas guļamistabas ar iebūvējamiem skapjiem, vienā no guļamistabām ir savs sanmezgls, otrs sanmezgls pārējām istabām," teikts sludinājumā.

Sludinājums par šī īpašuma pārdošanu ir bijis arī "Latio" un "City24", bet tie vairs nav aktīvi.

20. septembrī apritēja gads, kopš tika nogalināts advokāts Pāvels Rebenoks. Paša mājās Langstiņos nosists ar dēli, septembrī rakstīja Neatkarīgā.

Sludinājumā aprakstītais īpašums tieši šī māja. Tiesa, pērn jau izskanēja runas par šī īpašuma pārdošanu, un tika pieļauts, ka sludinājums ir saglabājies vēl no tiem laikiem, pirms to bija iegādājies Rebenoks.

Ekrānuzņēmums no kadastrs.lv

Kadastrs.lv rīcībā esošā informācija liecina, ka gan zeme, gan māja pieder juridiskai personai. Neatkarīgā jau savulaik rakstīja, ka šis īpašums bijis noformēts kā “Verdorff” struktūrvienība, kurā izvietots atpūtas komplekss “Zariņu krasts”.

Īpašuma kadastrālā vērtība izmantošanai no 2022. gada ir noteikta 103 809 eiro, prognozētā kadarstrālā vērtība 2025. gadam 247 260 eiro, liecina kadastrs.lv dati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas