FOTO: Viktorija Bekhema ar vīru pagātnē pieļāvusi lielu kļūdu; kas notika?

tautaruna.lv 17.oktobris 2021, 19:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Bijusī grupas "Spice Girls" dalībniece Viktorija Bekhema nākusi klajā ar sev neraksturīgu paziņojumu, kas saistīts ar viņu un viņas vīru Deividu Bekhemu, ziņo medijs "Daily Mail".

Viktorija Bekhema pasaulē popularitāti ir iemantojusi ne tikai ar dalību pasaulslavenajā grupā "Spice Girls", bet arī ar savu izcilo gaumi. Viņai pieder sava apģērba līnija, kas liek nojaust, ka viņa ir visai kompetenta modes pasaulē.

Viesojoties pie komiķa Džimija Falona raidījumā "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" viņa atklāja, ka reiz ar vīru no modes neesot neko sapratuši un par to var pārliecinties aplūkojoties dažādās fotogrāfijās.

Jaunībā abas slavenības bieži vien tika manītas kopā vienādos, saskaņotos apģērbos.

"Tobrīd tā šķita patiešām laba ideja. Mēs toreiz vienkārši bijām naivi, neko nezinājām par modi," par savām un vīra pagātnes rīcībām, kļūdām smējās Viktorija.

Viktorija atzina, ka šobrīd viņai nebūtu tāda drosme, parādīties sabiedrībā ar vīru vienādos apģērbos.

Komiķis raidījumā Viktorijai atgādināja, kā reiz, 1999. gadā, viņa kopā ar Deividu bija devušies uz ballīti Londonā. Abi bija tērpušies melnās ādas jakās un biksēs. Bekhema atzina, ka tā esot bijusi spontāna ideja. "Hei, ejam vienādās ādās.." tieši tā esot norisinājusies saruna starp abiem Bekhemiem.

Ekrānuzņēmums no Daily Mail/UK Press via Getty Images

Pavisam nesen Deivids Bekhems sociālajā medijā "Instagram" sveica savu sievu 22. kāzu gada dienā. Viņš "Instagram" ievietoja dažādas sirsnīgas fotogrāfijas, kuras apliecina to, ka reiz viņi ir ģērbušies ļoti saskaņoti.

Viktorija Karolīna Bekhema ir britu dziedātāja, dziesmu autore, dejotāja, uzņēmēja, aktrise un modele. Savas karjeras sākumā viņa bija britu popgrupas "Spice Girls" dalībniece. Taču lielāku popularitāti viņa ir izpelnījusies ar modes dizaineres karjeru. Bekhema ir precējusies ar vienu no slavenākajiem angļu futbolistiem Deividu Bekhemu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas