Krištopane: Murgoju, ka vecāki nomirst, jo nevakcinējas

tautaruna.lv 18.oktobris 2021, 9:20
 
Ekrānšāviņš no Twitter
Uzņēmēja un politiķa Viļa Krištopana meita Nikola mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar atklātu ierakstu saistībā ar vakcinēšanos pret Covid-19.

Nikola uzsver, cik ļoti viņai viss, kas patlaban notiek, ir apnicis.

"Pārāk bieži jau murgoju, ka vecāki nomirst, jo nevakcinējas. Cik ļoti man viss šis ir apnicis," raksta Nikola.

Viņa piebilst: "Man visgrūtāk ir, kad redzu, ka citiem ir vakcinēti vecāki, kuri arī ieklausās un ciena savus bērnus. Man tā plaisa ar mēnešiem paliek arvien dziļāka un plašāka."

Tikmēr komentāros cilvēki dalījās ar līdzīgām domām, stāstot, ka arī viņu ģimenēs ir cilvēki, kas nevēlas vakcinēties pret Covid-19.

"Ai mums visiem tādas sajūtas par visiem mūsu ģimeņu antivakseriem."

"Mana mamma dzīvo laukos “es tak nekur neeju, man liekas ka jums vairāk vajag nekā man(hell yeah!), kad vajadzēs tad špricēšos”… viņa principā pie ārstiem iet vai zāles dzer, ja nu ir gaaaaalīgi slikti. Nu kā lai tādu pārliecina?!"

"Es pateicu savējiem, ka nebraukšu ciemos, kamēr nebūs vakcinēti, jo man bail viņiem netīšām atvest to slimību. Viņi gan nebija pret vakcīnu, bet tas palīdzēja izkustēt ātrāk."

"Ak, kā es saprotu! Mans tētis ilgi bija pret, bet redzot kā es pārdzīvoju un baidos par viņu, viņš izlēma vakcinēties.Teicu,ka neizmērojami lepojos ar viņu par šādu lēmumu. Izturību Tev, jo ticu, ka sirds sāp ļoti!"

"Mana mamma ar savu dzīvesbiedru beidzot arī savakcinējās. Līdz tam es arī par to pārdzīvoju, līdz pat murgiem pa nakti. Necēla telefonu, kad zvanīju. Sliktā ziņa - pašiem ir jānonāk pie lēmuma, no ārpuses grūti, gandrīz neiespējami."

"Man abi vakcinēti, dēls arī. Viena vecmāmiņa vakcinējās, jo mamma teica: tu taču neesi stulba, paskaties, kas notiek. Otrai vecmāmiņai teicu: domāju, ka esi gudrāka. Redzēs, vai nostrādās, vai arī citi radi atrunās."

Iepriekš Krištopane dalījusies ar viedokli par iniciatīvu nevakcinētajiem Covid-19 pacientiem segt ārstēšanas izdevumus pašiem.

Jau vēstīts, ka iedzīvotāju iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par to, lai "neattaisnoti nevakcinētie" Covid-19 pacienti ārstēšanās izdevumus segtu paši.

"Liegt veselības aprūpi nevakcinētajiem ir neloģiski. Ja vairums nevakcinēto ir ar zemu izglītību, bezdarbnieki utt, tad tas noteikti radīs tikai vairāk problēmu," norādīja Krištopane.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas