"Tas neskaitījās"; Mūrniece atklāti par pēdējo laulību

tautaruna.lv 20.oktobris 2021, 16:12
 
Ekrānuzņēmums no raidījuma
Linda Mūrniece, viesojoties kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāstījusi par savus pāris mēnešus ilgo laulību ar Agri Freibergu.

L. Mūrniece 2020. gadā apprecējās trešo reizi ar Agri Freibergu, taču jau pēc dažiem mēnešiem attiecības tika pārtrauktas.

Sieviete šīs attiecības apzīmē, kā "ļoti muslinošu epizodi" viņas dzīvē.

"Tas neskaitījās, " par laulību saka L. Mūrniece. "Acīmredzot, tajā brīdī man vitāli svarīgi bija apprecēties. Daudzu iemeslu dēļ. Man šķita, ka es sajutīšos labāk, atkritīs kaut kādi cilvēki, kas mani "apmētā" ar vēstulēm - daži latviešu vīrieši atsūta tādas vēstules, ka nesaproti, ko viņi atļaujas."

L. Mūrniece neslēpj, ka viņai sķitis, ka laulība atrisinās daudzas problēmas.

"Bet nē, tas neko neatrisināja. Tas tikai sarežģīja dzīvi," pauž L. Mūrniece. "Es vismaz nekautrējos par to runāt. Neteikšu, ka tā bija kļūda - ja jau es to izdarīju, tad tā vajadzēja uz to mirkli izdarīt."

Viņa nenoliedz, ka šīs attiecības un laulība bija sasteigtas un no tām ir mācījusies un tagad abi viens par otru esot "aizmirsuši".

Kā zināms, L. Mūrniece 2012. gada martā izšķīrās no ilggadējā dzīvesbiedra, iekšlietu sistēmas darbinieka Raimonda Mūrnieka, ar kuru kopējā laulībā dzimuši divi bērni. Vēlāk viņa apprecējās ar Libānā dzimušo ārstu, partijas biedru "Vienotībā" Hosamu Abu Meri, bet 2017. gada 14. jūnijā laulība tika šķirta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:41

Jaunākās diskusijas