Kaspars Saulietis stāsta par dienu ar bijušo sievu Katrīni, kuru nekad neaizmirsīs

tautaruna.lv 17.oktobris 2021, 18:14
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Hokejists Kaspars Saulietis vietnē Instagram dalījies ar atmiņām par kādu spilgtu notikumu pirms deviņiem gadiem.

Runa ir par Kaspara un viņa bijušās sievas Katrīnes meitas dzimšanas dienu.

"9 gadus atpakaļ datums 10.10, kļuva īpašs mums, jo pasauli ieraudzīja Kortnija, kā tagad atceros to dienu, kad traucos pa Brīvības ielu cauri sastrēgumiem pāri sarkanajām luksoforu gaismām, ar cerību, ka pa ceļam sastapšu kādu Ceļu policijas ekipāžu vai Ātro palīdzību, lai varētu mūs eskortēt līdz Dzemdību namam. Jo Kortnis izdomāja ilgi nevilkt garumā un pēc iespējas ātrāk ieraudzīt dienas gaismu. Vienā brīdī likās, kad jāstājas ceļa malā un būs jāuzņem viss šis process pašam! Mēs - knapi, bet uzspējām, un Katrīne vēl ieturēja nelielu pauzīti, lai varu uzspēt noparkot mašīnu, zibens ātrumā pārģērbties un būt blakus šajā īpašajā brīdī!

Šī bija diena ar emocijām, kuras nekad neizmirsīšu. Tā bija tā diena, kad sapratu - caur ko ir jāiziet sievietei, lai paveiktu šo brīnumu un dāvātu jaunu dzīvību. Tā bija tā diena, kad apzinies īpašu cieņu pret sievietēm un savu bērnu mammu par paveikto!


Nu Kortnim ir jau 9. gadi, ir ar saviem niķiem un stiķiem, savu raksturiņu - laiks skrien nežēlīgi ātri, bet to dienu, kad ģērbu pirmo bodiju, neaizmirsīšu nekad!" atmiņās dalās Kaspars.

Kā zināms, Kaspara un Katrīnes Sauliešu laulībā dzima divas meitas - Kortnija un Kerija.

Iepriekš vēstījām, ka Saulietis kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāti pastāstījis, kādas ir viņa pašreizējās attiecības ar bijušo sievu Katrīni Saulieti.

Kā norādīja Saulietis, starp abiem šobrīd valda labas attiecības un abi pat pievērsušies kopīgam biznesam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas