FOTO: Didrihsone velta spēcīgus vārdus savam vīram

tautaruna.lv 16.oktobris 2021, 18:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Veikala "Butterfly" izveidotāja un influencere Elīna Didrihsone sociālajā vietnē Instagram atklājusi, ko viņai nozīmē vīrs.

E. Didrihsone soctīklos ierakstā veltījusi spēcīgus vārdus vīra nozīmei savā dzīvē.

"Spēcīgs plecs, spēcīgs vārds, spēcīgs viedoklis un nostāja. Kas nemainās tik tāpēc, ka kādam tas nepatīk! Iemācīsimies, pastāvēt uz sava viedokļa un nemainīt to, kad vētra nāk," raksta jaunā sieviete, kā noprotams to attiecinot uz savu vīru Nauri Didrihsonu.

Ierakstam E. Didrihsone pievienojusi attēlus no abu kopīgas pastaigas Tērvetes dabas parkā.

Ieraksta turpinājumā influencere arī atklāj, kā mēdz sevi palutināt.

"Pavisam vienkārši.. ja man galvā ir kāds iedomāts sapnītis, ko ļoti gribētos tieši šajā dzīves posmā, es eju un daru, jo laiks ir dārgāks par visu. Šodien man gribējās šādu dienu, dienu ar vīru, sauli, rudeni un ēdienu," atklāj Elīna.

Iepriekš žurnālam "Vakara Ziņas" Elīna pastāstīja par saviem ēšanas paradumiem, pieminot arī vīru Nauri.

"Vidusskolas gados es diezgan daudz rosījos pa virtuvi un pratu visu ko pagatavot. Kad drīz pēc skolas beigšanas satiku savu vīru, man visas šīs iemaņas nāca par labu - viņš mani apprecēja," Elīna sirsnīgi nosmej, piebilstot, ka abi apprecējās gadu pēc iepazīšanās.

Arī viņas vīram patīk gatavot, tāpēc, lai arī sākotnēji Elīna virtuvē mēģināja pārņemt iniciatīvu, tagad abi lielākoties gatavo kopā. "Ja es gribu vairāk zaļumu, bet viņš - gaļu, tad kādus pienākumus sadalām, bet lielākoties virtuvē esam kopā un visu darām kopā. Viņš mizo, es cepu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas