FOTO, VIDEO: Rūta Dvinska oktobrī atklāj peldēšanas sezonu

tautaruna.lv 15.oktobris 2021, 19:14
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/rutadvinska
Nav noslēpums, ka televīzijas raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Rūta Dvinska ir kaismīga auksto pelžu cienītāja. Jaunā sieviete sociālajaos tīklos atklājusi, ka uzsākusi sezonu.

Kā norāda R. Dvinska, šonedēļ viņa atsākusi peldēšanos aukstā ūdenī atklātās ūdenstilpēs un pastāsta, ka tieši šobrīd to darīt esot vislielākā bauda.

"Sezona atklāta un ir tāds KAAAAAIIIIFS!!! Šorīt pēc peldes sapratu, ka šis ir tas laiks, kad man aukstās peldes šķiet visbaudāmākās, jo, iznākot no ūdens ir tik silts, ka var vēl ilgi sildīties saulītē, neķerot pēc villenēm un cimdiem. Izaicinājums un gandarījums lielāks noteikti ziemā, bet kaifīgāk tagad. Ūdens jau dzestrs, bet stilbos vēl nekniebj," atklāj R. Dvinska.

Jau vēstīts, Dvinska atzīst, ka ar rudens peldēm ir sākusi nodarboties, jo ikdienas stress viņu ir nomācis. Motivācija turpināt iesākto rodas no tā, ka šādi gan ir iespējams sevi pārvarēt, gan ikreiz tas sniedz ticību tam, ka to ir iespējams izdarīt, gan arī tas, ka šāda nodarbe ir lielisks veids, kā sakārtot savas domas un emocijas.

Rūta Dvinska ir divu meitu māmiņa. Viņa ir precējusies ar sporta žurnālistu Kasparu Dvinski. Pašlaik Rūta vada jauno māmiņu raidījumu "Māmiņu klubs" kanālā STV Pirmā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas