"Vai es nomiršu?"; popzvaigzne atklāti runā par veselības problēmām

tautaruna.lv 17.oktobris 2021, 19:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Puišu grupas "The Wanted" dalībnieks Toms Pārkers dokumentālajā filmā atklāti runā par savām veselības problēmām, ziņo "Daily Mail".

33 gadus vecajam mūziķim ir atklāts smadzeņu audzējs.

Dokumentālajā filmā "Tom Parker: Inside My Head" Pārkers atzina, ka pateicoties smadzeņu audzējam, ir cietis no īslaicīgiem atmiņas zudumiem un aptuveni trīs mēnešus viņam ir bijis stingri noteikts uzturēties mājas režīmā - gultā.

"Ir tik grūti domāt par nākotni. Es nedomāju, ka jūs zināt, kā ir domāt par nāvi, kamēr neesat ar to saskārušies. Vai es nomiršu? Tas ir vissvarīgākais jautājums," filmā pauda popzvaigne.

Pērn Tomam Pārkeram tika diagnosticēta glioblastoma, kas pieder pie audzēju grupas ko sauc par gliomu. Glioma ir audzējs, kurš var attīstīties gan galvas, gan muguras smadzenēs. Mūziķis ir veicis staru terapiju. Šobrīd jaunākās ārstu prognozes liecina, ka audzējs ir sarucis, tomēr vēl nav pilnībā skaidrs vai tas ir uzveikts.

Tikmēr Toma sieva Kelsija atzīst, ka šī ir ļoti briesmīga situācija visai viņa ģimenei. "Dzīve ir bijusi tik grūta, vērojot, kā man vīrs to pārdzīvo. Tu vienkārši vēlies būt viņam blakus un palīdzēt."

The Wanted ir britu-īru puišu grupa. Grupa sastāv no pieciem dalībniekiem - Maksa Džordža, Siva Kanesvarana, Džeja Makginesa, Toma Pārkera un Neitana Sikesa. Grupa tika izveidota 2009. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:24

Jaunākās diskusijas