FOTO: Cik grandiozi Gobzems svinēja savu dzimšanas dienu

tautaruna.lv 11.oktobris 2021, 17:30
 
facebook.com
Nedēļas nogalē politiķis Aldis Gobzems svinēja savu 43.jubileju.

Gan ar bildēm, gan ar stāstu par to, ko darīja savā dzimšanas dienā, Gobzems dalījās sociālajā tīklā Facebook.

Politiķis atklāj, ka jubilejas dienā saņēma simtiem apsveikumu un jutās mīlēts.

"Ko tad tas smalkais Gobzems ēd un dzer dzimšanas dienā? Principā diezgan ikdienišķi. Jo gatavoju ēst regulāri. Šodien gan es negatavoju pats. Ķirbju asā biezzupa ar bekonu. Sastāvs ķirbis, pipari, dažādi dārzeņi, bekons. Viss no Latvijas laukiem. Nekas no veikala. Mīlestības salāti. Lauku olas, puravs, āboli no Andra Ārgaļa dārza, krējums. Pannā apcepta saldskābā maizīte ar paštaisītu pastēti. Cielaviņa. Viss no laukiem, izņemot riekstus. Un ābolkūka no tiem pašiem Andra Ārgaļa atvestajiem āboliem. Viss sanāca ļoooti garšīgi. Alkohols mūsu mājās netiek lietots.

Bijām pirtī. Ūdens un tā. Viss ar mīlestību gatavots, ar mīlestību bildēts un ar mīlestību apēsts. Post Scriptum. Esmu atbildējis lielākajai daļai no aptuveni tūkstots personīgajiem apsveikumiem. Daļai vēl neesmu. Vairs nepublicēšu, jo tik daudz nopublicēt man paņems visu darba dienu. Ļoti liels paldies Jums. Es jūtos mīlēts. Un paldies arī par radio apsveikumiem. Vareni! Jūs man dodiet vēl vairāk spēka! Un to atdošu Jums atpakaļ!" ar iespaidiem dalījās Gobzems.

Tāpat viņš neslēpj, ka savas jubilejas rītā nobrauca savas dzīves līdz šim ātrākos 100km ar riteni.

"Kā jau teicu. Šodien savos 43 nobraucu savas dzīves līdz šim ātrākos 100km ar riteni. Šonedēļ noskrēju līdz šim savu ātrāko vienu kilometru un savus ātrākos desmit. Pirms pieciem mēnešiem man bija 101 kilograms. Tagad ir par 27 mazāk, un es esmu savas dzīves labākajā fiziskajā formā. Tā vēl turpina uzlaboties. Es esmu emocionāli savas dzīves spēcīgākajā stāvoklī, pilnīgi gatavs uzvarēt politiskajā cīņā. Esmu tam visam pacietīgi gatavojies. Jūs redzat, viss ir iespējams. Jā, esmu izlasījis faktiski visus Dostojevska kopotos rakstus un ne tikai tos šogad. Pārdesmit grāmatas. Jā, es esmu gribējis būt paraugs. Mani motivēja personiskas sāpes. Dziļas personiskas sāpes mani ir padarījušas labāku. Savukārt manu politisko pretinieku ļaunais prieks mani čakarējot neko nedod, tas tikai ir stiprinājis. Manai komandai viss izdosies. Redzēsiet! Un vēl. Es iemācījos mīlēt. Tik dziļas jūtas man nekad mūžā nav bijušas. Es Tevi mīlu. Tāpēc arī viss sanāk!"

Aldis Gobzems ir latviešu jurists, bijis zvērināts advokāts, un politiķis. Ievērību ir guvis kā vairāku Zolitūdes traģēdijas civillietu advokāts, kur, pretstatā publiski paustajam, par maksu sniedza juridisko palīdzību cietušajiem, pēc iekļūšanas politikā A. Gobzems vairākkārtīgi kavēja tiesas procesus, kā rezultātā tika izbeigta Zolitūdes traģēdijas civillieta. Bijis arī Maksātnespējas administrācijas direktors.

2018. gada maijā A. Gobzems atsāka politisko darbību, pievienojoties partijai KPV LV. Viņš tika izvirzīts kā partijas premjerministra kandidāts, gatavojoties 13. Saeimas vēlēšanām. Ievēlēts 13. Saeimā. Izvirzīts par Ministru prezidenta amata pretendentu, taču pietiekošu Saeimas atbalstu neguva un līdz balsojumam parlamentā viņa valdība nenonāca. 2019. gada februārī A. Gobzems tika izslēgts no partijas KPV LV.

2021. gada janvārī A. Gobzems dibināja jaunu politisko partiju "Likums un kārtība".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas