Mūziķa viedoklis PRET obligāto vakcināciju uzspridzina soctīklus

tautaruna.lv 11.oktobris 2021, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
Latviešu mūziķis Kaspars Pudniks sociālajā tīklā Facebook paudis "skaļu" viedokli par vakcinēšanos pret Covid-19, uzsverot, ka viņš ir pret piespiedu vakcināciju.

Pudniks uzsver, ka ir pret obligāto vakcināciju, pret tautas šķelšanu, pret cilvēku psiholoģisko un emocionālo vardarbību no valdības puses.

"Nav svarīgi cik cilvēku nesagaidīs pavasari! Svarīgi ir tikai un vienīgi tas - vai tie, kuri pavasari sagaidīs, vēl būs CILVĒKI!"
Viņš ticēja valstij… Viņš ticēja sapnim par brīvu Latviju… Viņš ticēja gaišai nākotnei, pavadot kārtējo auksto nakti pie ugunskura Doma laukumā… barikādes un atmoda, šķiet tā viņš atceras to sauca… Šodien viņš saprata ar sirdi, ka viņu tonakt nodeva vīri… Šķietami iegūtā brīve, bija vien prātos uzpūsta pīle… Tautas dvēsele asiņojot smeldz, to svešajie nogalēt steidz. Ar nāvi kopā, tie dziesmu par brīvību cilvēkiem sniedz. Ne cilvēks ir svarīgs, vien pote un posts. Vai tiešām to nesaprot, latviešu cilvēka gods…
Lai nolādēts Tu, no tautas bara, kas neklausa tam, ko teic svešajo vara. Tu cietīsi, mirsi un mirs tava daba, aprausies saknes un ceļš tavs pie gara. Bērni spļaus mātei un nebīsies tēva, ka tikai plecā būtu tiem deva…
Jūs man parādiet lūdzu, kur ir teikts, ka cilvēkam ir jāsabendē sava veselība, lai kāds cits varētu iet uz restorānu vai nopirkt sev 33šo kurpju pāri? Kur ir teikts, ka cilvēkam ir jāpakļauj sevi potenciālām nāves vai invaliditātes briesmām, jo kāds tā ir izdomājis? Kur ir teikts, ka veselam cilvēkam ir jāsaslimst, lai slimie justos pasargāti?
Cilvēka ķermenis pieder tikai un vienīgi pašam cilvēkam! Un neviens, uzsveru, NEVIENS uz šīs pasaules NEVAR noteikt, ko man darīt vai nedarīt ar to. Tā ir tikai un vienīgi mana darīšana. Tikai cilvēks pats izlemj - kā dzīvot savu dzīvi!
Esmu kategoriski PRET OBLIGĀTO CILVĒKU NOPOTĒŠANU! Esmu kategoriski PRET tautas šķelšanu! Esmu kategoriski PRET cilvēku psiholoģisko un emocionālo VARDARBĪBU no valdības puses! Esmu kategoriski PRET šantāžu un draudiem, kas tiek vērsti manas tautas virzienā! Esmu kategoriski PRET bērnu nopotēšanu! Esmu kategoriski PRET cilvēku pazemošanu!
Šodien norit cīņa par cilvēcības saglabāšanu cilvēkos! Šodien norit cīņa par Jūsu dzimtas saglabāšanu un to nākotni! Šodien notiek cīņa par brīvību! Par brīvību cilvēkam pašam pieņemt lēmumus savā dzīvē. Izvēlēties savu ceļu, izdarīt savas izvēles, pieļaut savas kļūdas un izcīnīt katram savas dzīves skaistākās uzvaras.
Nav svarīgi cik cilvēku nesagaidīs pavasari! Svarīgi ir tikai un vienīgi tas - vai tie, kuri pavasari sagaidīs, vēl būs CILVĒKI!" rakstīja Pudniks.
Jāpiebilst, ka šis viedoklis sacēla diskusiju vētru, kārtējo reizi sadalot cilvēkus divās frontēs - tajos, kuri atbalsta vakcināciju pret Covid-19, uzsverot, ka tas ir veselības jautājums un tajos, kuri neatbalsta, vēršot uzmanību uz brīvības ierobežošanu.

Jāpiebilst, ka viens no skaļākajiem sabiedrībā zināmajiem cilvēkiem, kas aktīvi pauž viedokli pret vakcināciju, ir politiķis Aldis Gobzems. Nesen vēstījām, ka par kādu Gobzema ierakstu Facebook, kas izpelnījās daudzu cilvēku atbalstu.

"Brīvprātīga vakcinācija ir risinājums. Risinājums samazināt mirstību, bet līdz ar vakcināciju cilvēki tiesiskā ziņā nekļūst par pārcilvēkiem. Viņi ir tādi paši kā citi. Tam, ka kāds nevakcinējas, ir miljons iemeslu - tieši tikpat, cik tam, kādēļ cilvēki vakcinējas. Katram savs.

Tas, ko ir izdarījis Pavļuts un Kariņš, tas ir noziegums,

jo ar savām darbībām viņi ir atņēmuši uzticību veselības aprūpes sistēmai un valstij. Viņi ar savu haotisko, spazmatisko un nekonsekvento rīcību ir grāvuši cilvēku ticību mūsu valstij. Saeimas vairākums un prezidents to ir atbalstījuši."

"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas