"Man bija šoks"; Egils Zariņš atklāj, cik grūti bijis atrast jaunu darbu

tautaruna.lv 11.oktobris 2021, 16:12
 
Oksana Džadana/F64
Žurnālists un Labklājības ministras preses sekretārs Egils Zariņš, viesojoties pie režisora Dž. Dž. Džilindžera sarunu raidījumā "Sarunas par jūtīgām tēmām" sociālās vietnē YouTube kanālā Dž. Spot, atklājis, cik grūti bijis atrast jaunu darbu pēc aiziešanas no TV.
"Tad tu pēkšņi saproti, ka atduries pret kaut kādu sienu. Ka nekur tu neesi vajadzīgs," par savu pieredzi, meklējot darbu, saka E. Zariņš.

Viņš atklāj, ka līgumi ar televīzijām vienmēr bijuši uz noteiktu termiņu, taču pēdējie pārtraukti ātrāk "bez kaut kādiem paskaidrojumiem".

E. Zariņš neslēpj, ka pēc līgumu pārtraukšanas domājis, ka jaunu darbavietu atradīs ātri un nelēpj, ka savas ambīcijas kameras priekšā ir piepildījis, tāpēc būtu ar mieru strādāt arī aizkadrā. Taču darba meklējumi nesokušies tik veiksmīgi.

"Man bija šoks. Es nedomāju, ka mani gaidīs ar fanfarām un sarkaniem paklājiem, bet, ka darbu es atradīšu, " stāsta žurnālists. "Tad bija tāds garāks, pat ļoti ievilcies posms, kad es vispār biju praktiski bez darba."

Jāatgādina, ka iepriekš E. Zariņš ir vadījis Latvijas Televīzijas analītisko raidījumu "Jauna nedēļa" un Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījumu "Rīta mikslis". Pašlaik ir sabiedrisko attiecību speciālists Labklājības ministrijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas