VIDEO: "Apkaunojoši"; Bekhemu dēls pēc TV raidījuma krīt cilvēku nežēlastībā

tautaruna.lv 16.oktobris 2021, 16:43
 
CAN/Capital Pictures/Scanpix/Leta
Futbolista Deivida Bekhema un modes diazaineres Viktorijas Bekhemas dēls Bruklins parādījies TV šovā un saņēmis asu kritiku, raksta "Mirror".

Sociālajos medijos cilvēki izsmējuši 22 gadus vecā Bruklina iemaņas virtuvē, kad viņš piedalījās amerikāņu televīzijas raidījuma "Today show" gatavošanas segmentā.

Jaunais vīrietis nebūt nesajūsmināja skatītājus, daloties ar angļu brokastu sviestmaizes "recepti", kas sastāvējusi no bekona, cīsiņa un olas, kas ievietoti starp divām maizes šķēlēm.

Bruklins apgalvoja, ka šīs sviestmaizes recepte viņa ģimenē tiek nodota no paaudzes paaudzē un viņam to iemācījusi vecvecmāmiņa.

Tikmēr mikroblogošanas vietnē Twitter cilvēki izplatījuši video un asi kritizējuši slavenības gatavošanas prasmes.

"Bruklins Bekhems parādījās TV, lai parādītu savas gatavošanas prasmes un pagatavoja... brokastu sviestmaizi. Esmu pagalam!" - raksta soctīklu lietotājs.

"Apkaunojoši visiem iesaistītajiem. Kurš maksāja par šī pārraidīšanu?" - sašutumu neslēpj cits skatītājs.

"Sliktākais, bezjēdzīgākais segments televīzijas rīta raidījumu vēsturē?" - komentējis slavenais britu rīta raidījumu vadītājs Pīrs Morgans.

Bruklins Džozefs Bekhems ir angļu modelis un fotogrāfs. Viņš ir vecākais angļu bijušā futbolista Deivida Bekhema un angļu dziedātājas - modes dizaineres Viktorijas Bekhemas dēls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas