Lapčenoks atklāj patiesību par Bumbieres neiedomājamo greizsirdību: Es biju izmisumā

tautaruna.lv 6.oktobris 2021, 15:14
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Leģendārais latviešu dziedātājs Viktors Lapčenoks, viesojoties kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāti pastāstījis par savām attiecībām ar dziedātāju Noru Bumbieri.

Raimonda Paula solisti Viktors Lapčenoks un Nora Bumbiere bija pāris ne tikai darbā, bet arī dzīvē. Kā atklāj dziedātājs, darba ziņā starp abiem valdījusi saskaņa, taču personīgās attiecības bijušas sarežģītas, lielākoties N. Bumbieres greizsirdības dēļ.

V. Lapčenoks pastāsta, ka N. Bumbiere aiz greizsirdības neļāva viņam tikties ar meitu no iepriekšējām attiecībām, ko dziedātājam nācies darīt slepus.

"Es biju izmisumā, jo es to nevarēju saprast," atklāts ir dziedātājs.

Viņš esot mēģinājis ar N. Bumbieri runāt par šo jautājumu, tācu tas esot bijis "tukšais variants". "Jo es vairāk par to runāju, jo viņa vairāk iekarsa," stāsta V. Lapčenoks.

Viņš neslēpj, ka N. Bumbiere ir veikusi arī vairākus abortus, jo bijusi greizsirdīga uz iespējamajiem abu bērniem. "Tas ir vēl viens moments, kuru arī es saprast nevarēju - ja jau viņa tā mīlēja, kāpēc tad negribēja bērniņu," saka mūziķis. "Tikko viņa apprecējās ar citu, tur momentā vienam bija bērniņš, nākamajam bija bērniņš. Ar mani nē."

Dziedātājs atzīst, ka attiecības centies glābt, jo vairāk uztraucies, ka pēc izšķiršanās varētu izjukt abu duets.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:43

Jaunākās diskusijas