Bijušais eirparlamentārietis Mamikins darbu atradis Valsts darba inspekcijā

Portāls nra.lv 6.oktobris 2021, 15:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pirms pāris dienām Valsts darba inspekcijā Stratēģiskās komunikācijas vadītāja amatā sāka strādāt Andrejs Mamikins, bijušais Eiropas Parlamenta (EP) deputāts no Latvijas.

A. Mamikinu 2014. gadā EP ievēlēja no partijas "Saskaņa", no kuras viņš izstājās 2018. gadā. 2019. gada EP vēlēšanās viņš startēja Latvijas Krievu savienības sarakstā, bet netika ievēlēts.

Andrejs Mamikins piecus gadus strādāja EP Ārlietu komitejā un, iespējams, šis bija viens no iemesliem, kāpēc Igaunijas eiroparlamentāriete Jana Toma pērn gada sākumā tieši viņu izvēlējās par savu palīgu.

Laikrakstam "Postimees" J. Toma pērn skaidroja, ka viņas iepriekšējais palīgs Jevgēnijs Tamme darbu atstājis janvāra sākumā, lai atsāktu studijas, un viņa vietā amatā stājies A. Mamikins.

"Andrejs Mamikins runā franciski, ko mana birojā diemžēl neviens nepārvalda," A. Mamikinu laikrakstam uzteica J. Toma. "Turklāt, es nekad neesmu bijusi Ārlietu komitejā, bet man tas politiski ir ļoti interesanti," piebilda Igaunijas eiroparlamentāriete.

A. Mamikins Neatkarīgajai atklāja, ka darbu Valsts darba inspekcijā sācis pirmdien. “Kontrakts ar Janas Tomas biroju bija noslēgts tikai uz vienu gadu, un tas jau ir beidzies. Līdz ar to gandrīz pilnu gadu, tas ir, kopš pērnā gada 29. oktobra, esmu Rīgā,” sacīja A. Mamikins.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas