"Viņa zvana man naktīs"; Buzovas bijušais vairs neklusē

tautaruna.lv 4.oktobris 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas skatuves dīva Olga Buzova sociālajos tīklos publicēja fotogrāfiju ar bijušo draugu Timofeju Majorovu, atzīmējot, ka viņš bijis viens no viņas retajiem vīriešiem, ar kuru viņai izdevās šķirties uz skaistas nots. Šķiet, ka blogeris Dava (Dāvids Manukjans) apvainojās par šiem Olgas vārdiem - pāris šī gada janvārī beidza attiecības ar lielu skandālu.

Dāvids izsmēja Buzovas vārdus par ideālo bijušo, liekot saprast, ka pie Olgas viņš vairs neatgriezīsies ... “Viņi saka, ka ir ideāli bijušie, bet nez kāpēc viņi neatgriežas. Acīmredzot upe ir dubļaina!" atcirta 28 gadus vecais blogeris, publicējot neseno saraksti ar bijušo.

"Izrādās, ja bijusī vēlas pie jums atgriezties, tad jūs neesat tik slikts! Piedod man par to, bet es esmu par taisnīgumu. Esmu noguris no nepelnītajām apsūdzībām un apvainojumiem."

Izrādās, ka Olga Buzova neaizmirst Manukjanu un periodiski turpina viņam zvanīt un rakstīt ar lūgumu parunāties. Savukārt Dava nevēlas sazināties ar TV dīvu. “Bijusī - necelt klausi” - šādi Olga Davas telefonā.

Ekrānšāviņš no Instagram

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:31

Jaunākās diskusijas