VIDEO: Par ko Markus Riva "uzbrauc" Indrai Salcevičai?

tautaruna.lv 30.septembris 2021, 7:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Šonedēļ pie TV3 skatītājiem devās izklaidējošā kulinārijas šova ”Gandrīz ideālas vakariņas” kārtējais raidījums, un tajā savas prasmes virtuvē un ciemiņu uzņemšanā atrādīja stiliste Indra Salceviča, raksta "skaties.lv".

Šajā nedēļā ”Gandrīz ideālās vakariņās” sapulcināta lustīga kompānija - cits pēc cita galdu klāj ļaudis no dziedāšanas šova ”X Faktors” komandas: muzikālā producente Maija Sējāne, gleznotājs un dalībnieku vizuālā tēla meistars Arvils Linde, šova vadītājs Markus Riva un modes māksliniece, blogere un šova stiliste Indra Salceviča, kura ciemiņus uzņēma otrdienas vakarā.

Kā izteicās Indra, norises vakariņu šovā šajā nedēļā nav nekāda sacensība, bet gan ballīte četru dienu garumā. Par visu svarīgāk Indrai esot, lai ir foršs pasākums, un viņa izlēma draugiem par godu sarīkot ballīti uz plosta.

Vakariņas iesākās ar vairākām uzkodu platēm. Lai arī Maija piedāvājumā sev varēja atrast daudz dažādu garšu, viņasprāt, ”sagriezt desiņu un sieriņu nav nekāda māksla”.

Šā vakara namamātes neslēpa, ka nav nekāds pavārs un gatavot ēst galīgi nav viņas aicinājums.

Pamatēdienā Indra ciemiņiem pasniedza salātus ar burratu, bet Markus Rivas porcijā siers tika aizstāts ar vegānu kotletīti. ”Kaut kā nebija labi, teikšu godīgi. Indra piedod, es ceru, ka tu mani saproti, bet tie salāti man negāja pie sirds,” pamatēdienu vērtēja Markus.

Vakariņu noslēgumā tika pasniegts tiramisu, ko Maija un Arvils slavēja kā patiesi izdevušos, savukārt kompānijas vienīgajam vegānam priekšā tika celts banāns kopā zemesriekstu sviestu un mellenēm, kādu Indra svētdienu rītos mēdz gatavot saviem dēliem.

”Manuprāt, kopumā šī vakara problēma bija tā, ka Indra pārāk daudz satraucās, ka es esmu vegāns,” secināja Markus. ”Gribējās tomēr tajā super lieliskajā atmosfērā, ka tur būtu desertiņš, par kuru ir nenormāli labi padomāts. Viņa bija padomājusi, bet ne manā gadījumā. Līdz ar to man bija tādas bezmaz vai atliekas.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:25

Jaunākās diskusijas