Vai Dž. Dž. Džilindžers grasās kļūt par taksistu?

tautaruna.lv 30.septembris 2021, 10:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Sarunā ar bijušo Dailes teātra aktrisi Kristīni Belicku, režisors Dž. Dž. Džilindžers atklājis, ka domā par taksista profesiju, skatāms YouTube kanāla Dž. Spot raidījumā "Sarunas par jūtīgām tēmām".

"Es jau arī tagad domāju - skatos, kuru taksi labāk paņemt," runājot par K. Belickas pieredzi kasieres darbā lielveikalā "Sky", pauda Dž. Dž. Džilindžers.

"Man patīk, ka tas mani disciplinētu, bet es vēl neesmu saņēmies, man vēl patīk grāmatiņas lasīt," smejoties saka režisors.

Viņš norāda, ka šobrīd teātra aprindās ir "ārpus sistēmas" un "daudz izrunājas".

Jau ziņots, 2019. gada 25.septembrī, notika Dailes teātra aktieru sapulce, ko iniciēja paši aktieri, kurā tika izskatīts viens jautājums - Dž.Dž.Džilindžera kā mākslinieciskā vadītāja darbības izvērtējums ilgākā laika periodā. Dailes teātra aktieri izteica neuzticību Dailes teātra mākslinieciskajam vadītājam un režisoram Džilindžeram un informēja par to teātra direktoru.

Džilindžers 2019. gada 7.oktobrī, parakstīja vienošanos ar teātra direktoru par atkāpšanos no amata. Toreiz režisors norādīja, ka teātri gatavs pamest pavisam: "Cerams, ka visa ļaunuma sakne - Džilindžers - ir izravēta un turpmākā Dailes teātra radošā darbība būs radoši sekmīgāka. Un nobeigumā priecīga ziņa maniem nelabvēļiem - savā turpmākajā dzīvē ar teātri vairāk nenodarbošos."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas