VIDEO: "Izcili!"; internetā sajūsminās par Rīgas mēra asprātību

tautaruna.lv 28.septembris 2021, 8:43
 
Vladislavs Proškins/F64
Internetā lielu popularitāti guvis video ar Rīgas mēra Mārtiņa Staķa apsveikumu pludmales volejbolistiem Mārtiņam Pļaviņam un Edgaram Točam.

Video, kas publiskots mikroblogošanas vietnē Twitter, redzams, kā Staķim tiek paziņots, ka pie viņa ieradies Pļaviņš un Točs, uz ko mērs reaģē ar jautājumu: "Kādā sakarā?"

Pēc tam viņš pauž prieku, ka pie viņa ir ieradies "īstais Pļaviņš un Točs", velkot paralēles ar diviem cilvēkiem, kuru uzvārdi ir tādi paši kā pludmales volejbolistiem un kuri iemantojuši ne to labāko slavu.

"Sveicu Pļaviņu un Toču!"- pie video komentārā raksta Staķis.

Video noskatīts 29,3 tūkstošu reižu un to ar "patīk" atzīmējuši 1530 soctīklu lietotāju. Komentāros daudzi atzinīgi novērtē mēra asprātību, taču ir arī tādi, kuriem šis joks šķiet bezgaumīgs.

"Beidzot Rīgai ir superīgs mērs," "Izcili", "Labs!", "Diezgan pāķisks jefiņu “joks”", "tā taču var trieku ķert" - komentāros raksta soctīklu lietotāji.

Jāatgādina, ka 23. septembrī Rīgas Rātsnamā domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis un Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Iveta Ratinīka pasniedza naudas balvas galvaspilsētas sportistiem un treneriem par izciliem sasniegumiem sportā 2020. gadā, kā arī Tokijas Olimpiskajās un Paralimpiskajās spēlēs 2021. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas