Vestards Šimkus atzītas, kādus produktus nekad nelieto uzturā

tautaruna.lv 27.septembris 2021, 18:30
 
Oksana Džadana/ F64
Slavenais pianists Vestards Šimkus viesojās raidījumā “Daudz laimes, jubilār!”, kurā stāstīja par savām bērnības gaitām, kā arī par ikdienu pandēmijas laikā.

Šobrīd Šimkus ar savu ģimeni - sievu - dziedātāju Elīnu Šimku - un dēliņu Bernardu par mājām sauc Vestarda dzimtās mājas “Vecmokas”.

Šimkus stastot par bērnību piemin leģendaro seriālu "Bordertauna".

“Manā bērnībā tika rādīts seriāls “Bordertauna”, un kaprālis Benets bija mans absolūtais varonis, ko es centos visos veidos atdarināt." Vestarda tēvs pat bija pamanījis, ka mazais Šimkus seriāla iespaidā kļuvis pārgalvīgs.

Mākslinieks atzīst, ka ir temperamentīgs un prātu nomierina, lasot grāmatas, ikdienā lasa vismaz pusstundu vai stundu. Arī, pirms uzstāšanas koncertos, lieki neuztraucas, bet gan palasa līdzi paņemto grāmatu.

Šimkus izvairās no kofeīna saturošiem dzērieniem un apgalvo: “Man vienmēr ir par daudz enerģijas, tieši tāpēc nekad neesmu dzēris kafiju, ne arī kolu, nelietoju cukuru.”

Vestards Šimkus turpina koncertēt, jau oktobra pirmajā dienā pianista talanta cienītājiem iespēja verot viņa uzstāšanos koncertzālē “Liepājas Dzintars”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas