FOTO: Rešetina sieva parāda ģimenes iespaidīgo ražu

tautaruna.lv 1.oktobris 2021, 17:15
 
Vladislavs Proškins/F64
Režisora un aktiera Intara Rešetina sieva, sporta trenere Zanda Zariņa Rešetina sociālajā vietne Instagram dalījusies ar attēlu, kurā parāda iespaidīgo ģimenes ražu.

Zanda Zariņa Rešetina publiskojusi attēlu, kurā redzama turam rokās divus arbūzus, kamēr blakus atrodas ķerra ar ķirbjiem.

"Šopavasar ar ģimeni nolēmām ierīkot mazdārziņu un tagad, kad iestājies astronomiskais rudens, varu secināt, ka tas bija pareizs solis, jo rezultāts sniedz ne vien gandarījumu par paveikto, bet arī apziņu, ka paša audzēts un apčubināts dārzenis vai auglis ir ekoloģisks un veselīgs, un neticamā kārtā, šķiet, pat garšo labāk, nu, labi, ja ne labāk, tad īpašāk noteikti, jo taču pašaudzēts!" - pie attēla rkasta Zanda.

Viņa norāda, ka jau kādu laiku arī ikdienā, iegādājoties produktus, pievērš uzmanību to ražotājiem.

"Bieži vien galvenie izvēles kritēriji ir - pašmāju vai ārvalstu ražojums, rūpnīca vai individuālais uzņēmējs/vietējā mājsaimniecība, mājražotājs vai zemnieku saimniecība," saka trenere.

Jau vēstījām, ka Intars Rešetins soctīklos vairākkārt dalījās ar ierakstiem, kuros atklāja, ka pirmo reizi pievērsies dārza darbiem. Viņš atklāja, ka savām rokām pavasarī izzāģējis brikšņus, uzracis zemi, atvedis melnzemi, ierīkojis mazdārziņu, sastādījis visu un nu novāc ražu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas