FOTO: "Harija Potera" zvaigzne pēkšņi saļimst golfa spēles laikā

tautaruna.lv 24.septembris 2021, 20:29
 
Dutch Press Photo/Cover Images/Scanpix
Viens no daudzsēriju filmas "Harijs Poters" galvenajiem aktieriem, Toms Feltons, piedzīvojis pēkšņas veselības problēmas, vēsta "Daily Star".

Toms Feltons, kas labāk zināms pēc lomas Drako Malfojs, slavenību golfa spēlē pēkšņi sajutās slikti un "sabruka" golfa laukumā.

Pie viņa piesteidzās mediķi un sniedza tūlītēju medicīnisko palīdzību.

Slavenais aktieris no golfa laukuma nespēja aiziet paša spēkiem un viņu transportēja neatliekamās medicīniskās palīdzības nestuvēs ar golfa bagiju.

AP/Scanpix

Šobrīd netiek sniegta plašāka informācija, kas notika aktierim un, kāpēc viņš tika hospitalizēts.

Reuters/Scanpix

Toms Feltons kopā ar citiem sabiedrībā zināmiem cilvēkiem piedalījās "Ryder Cup" slavenību golfa mačā. Viņš bija nokļuvis līdz 18. bedrītei, kad viņam palika slikti. Spēli Feltons aizvadītaja kopā ar NHL zvaigzni Tēmu Selānu, olimpisko ātrslidotāju Denu Jansenu un 1980. gada ASV olimpiskās hokeja komandas kapteini Maiklu Eirzioni.

Tomass Endrjū Feltons ir angļu aktieris un mūziķis. Viņš popularitāti un atpazīstamību ieguva ar Drako Malfoja lomu Džoannas Ketlīnas Roulingas "Harija Potera" fantāzijas romāna filmās. Kopumā ir izdotas septiņas fantāzijas romāna grāmatas. Savukārt filmu cienītajiem ir iespējams apskatīt kopumā astoņas filmas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:54

Jaunākās diskusijas